جمعه, ۱۰ مرداد , ۱۴۰۴ Friday, 1 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 68522
اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۰ ساعت: 18:03
بانک‌ها به کارگزاری‌ها وام می‌دهند

بانک مرکزی بخشنامه اعطای تسهیلات به شرکت‌های کارگزاری، شرکت‌های سرمایه‌گذاری و هلدینگ را برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، جدیدترین مصوبات دولت برای حمایت از بازار سرمایه، بانک‌ها را در اعطای تسهیلات به کارگزاری‌ها و شرکت‌های سرمایه گذاری مجاز دانسته و رئیس کل بانک مرکزی هم پیش از این موافقت خود را با این موضوع اعلام کرده است. 

مستثنی شدن بانک‌ها از قانون رفع موانع تولید در خرید سهام بورسی غیر مدیریتی، فروش ۲۰۰ میلیون دلار از منابع صندوق توسعه ملی و پرداخت معادل ریالی آن به صندوق تثبیت سهام و نیز اصلاح نرخ تسعیر دارایی‌های ارزی بانک‌ها از دیگر مصوبات دولت برای حمایت از بازار سرمایه است. 

حال، بانک مرکزی بخشنامه اعطای تسهیلات به شرکت‌های کارگزاری را ابلاغ کرده و در بخشنامه ابلاغی آمده است: 

۱‏- اعطای تسهیلات به شرکت‌های کارگزاری در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط بلامانع بوده و حداکثر مجموع تسهیلات اعطایی به هر شرکت کارگزاری در سطح کل شبکه بانکی، حداکثر معادل پنج برابر حقوق صاحبان سهام شرکت کارگزاری بر اساس آخرین صورت‌های مالی حسابرسی شده شرکت مزبور است. 

۲‏- اعطای تسهیلات به شرکت‌های سرمایه‌گذاری و هلدینگ در چارچوب ضوابط و مقررات مربوط بلامانع است.

انتهای پیام 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.