در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت استیضاح به قوت خود ادامه دارد. مجتبی ذالنوری نماینده مردم قم و طراح استیضاح حسن روحانی را میگوییم. کسی که چند روزی است با طرح «عدم کفایت» رئیس جمهور سر و صدا به پا کرده است. البته این اولینبار نیست که چنین طرحهایی مطرح میشود از یک سال پیش چندین بار طرح کنار زدن دولت بر سر زبانها افتاده است و گویا مخالفان دولت عزم جزم کردهاند تا هر طور شده دولت روحانی را با مشکل مواجه کنند. او میگوید هیچ آلترناتیوی برای دولت در نظر ندارد و مردم هرکسی را انتخاب کنند دست آن را میبوسد و روی سرش میگذارد البته او اشارهای نکرد که چرا امروز طرح استیضاح کسی را کلید میزند که زمانی با انتخاب مردم از صندوق رای بیرون آمد. ذالنور همچنین میگوید: کسانی که میگویند ما به دنبال کودتا هستیم غلط اضافه می کنند. البته این گفت وگو یک میهمان هم داشت و در میانه بحث الیاس حضرتی نماینده مردم تهران وارد بحث شد و دیالوگی میان نماینده قم و تهران رد و بدل شد؛
به گزارش بازتاب خبر، آنچه در ادامه میخوانید مشروح این گفت و گو با خبرآنلاین است:
با طرح استیضاح روحانی این شائبه وجود دارد که برخی مخالفان به دنبال ایجاد یک دولت نظامی هستند چقدر این موضوع صحت دارد؟
غلط می کند کسی به دنبال دولت نظامی باشد و غلط زیادی می کنند کسانی که چنین حرفی را می زنند. چرند می گویند. عروس بلد نیست برقصد می گوید زمین کج است. من با چه کسی حرف زده ام که به دنبال دولت نظامی هستم؟ بنده طراح این استیضاح بودم. یک آدم عوضی در فضای مجازی گفته است از ذوالنور بپرسید پشت پرده های این طرح استیضاح و اتاق فکر آن چه کسانی هستند. چرا ذوالنور را انتخاب کردهاند. این فرد مشخص است که هم احمق است، هم بی اطلاع و هم بی تقوا.
بنده خودم تصمیم گرفتم چنین طرحی را به پیش ببرم؛ نه با یک نفر در درون مجلس و نه با یک نفر در بیرون مجلس مشورت نکردهام. تشخیصم این بوده است که این کار را باید انجام دهم و انجام دادم. شما ببینید اگر قرار باشد کودتا باشد در کودتا سازماندهی وجود دارد. اگر ما به دنبال کودتا هستیم پس چرا بین ما اصولگراها در درون مجلس بر سر این موضوع تفرقه وجود دارد؟ کودتا با شورش و آشوب فرق دارد. شورش و آشوب سازماندهی ندارد اما کودتا سازمان خوشهای دارد یعنی نباید در آن تفرق و اضطراب دیده شود. آقای دهقان نائب رئیس کمیسیون ولایی است، اگر قرار است ما کودتا کنیم چرا این عضو فراکسیون میرود و علیه ما صحبت می کند؟! چرا بعضیها انقدر بیتقوا و بیدین و دور از مردم هستند که مشکلات را نمیبینند و چنین مباحثی را مطرح میکنند.
(صحبتهای نماینده قم که به اینجا رسید الیاس حضرتی نماینده اصلاح طلب مردم تهران و البته مدیر مسوول روزنامه اعتماد نیز از صحن بیرون آمد و با ذوالنوری روبهرو شد. در همین لحظه مجتبی ذوالنوری خطاب به حضرتی گفت: این آقای حضرتی در رسانه اعتمادآنلاین تیتر زده است که فقط ۹ نفر طرح استیضاح را امضا کرده اند و این دروغ بود. حضرتی بلافاصله در پاسخ به ذوالنور گفت: راست میگوید تعداد امضاکنندگان ۸ نفر بود ما اشتباهی آن را ۹ نفر زده بودیم. ذوالنور پاسخ داد: این اشتباه است همان لحظه تعداد امضا کنندگان ۹ نفر بود و این داشت استمرار پیدا میکرد. حضرتی نیز پاسخ داد: در آن لحظه ۹ نفر بود حالا شما امضاها را بیشتر کردید. ذوالنور میگوید: کار ژورنالیستی که منطبق با واقعیت نباشد نتیجه این میشود که تیتری انتخاب میکنند که منقطع تلقی شود. در این لحظه دوباره حضرتی گفت: این خبر مربوط به زمانی است که ۹ امضا داشته است. مگر شما از همان اول ۱۸ امضا داشتید؟! ذوالنور میگوید: شما باید مینوشتید تاکنون ۹ نفر امضا کردند نه اینکه بگویید فقط ۹ نفر. آقای حضرتی من این را جلوی خودتان میگویم که بهتر است ما در عالم سیاست و خبر واقعیت را بگوییم. حضرتی پاسخ داد با این طرح حتی رفقایتان هم مخالف بودند مگر مخالف نبودند؟ ذوالنور پاسخ داد: بعضا بله بعضا خیر. حضرتی در پاسخ به ذوالنور گفت: خیلی فلسفی صحبت میکنید. ذوالنور در پاسخ میگوید: چرا میگویی رفقهایت مخالف بودند؟ چرا نمیگویی رفقهایت موافق بودند؟ ببینید وقتی بر مبنای غرض حرکت کنید اینچنین میشود. بعد از گفتن این جملات حضرتی که عجله داشت جمع را ترک کرد و به سمت خروج از کریدور رفت.)
صحبتهای ذالنور اینچنین ادامه پیدا کرد:
موضوع طرح استیضاح اصلا فراکسیونی نیست و من مخالف بودم در فراکسیون مطرح شود برای همین اصلا در فراکسیون چنین بحثی مطرح نشد. مخالف شرایط موجود کشور نه فقط اصلاحطلبها و نه فقط اصولگرایان هستند بلکه سفره مردم خالی شده است. امروز سفره مردم خالی است و مردم مشکل دارند لذا هر اصلاح طلبی که از مردم فاصله نداشته باشد پای این استیضاح را امضا میکند و هر اصولگرایی که از مردم فاصله داشته باشد آن را امضا نمیکند. مشکلات مردم را باید درک کرد. در فضای مجازی ۹۱ درصد موافقت میکنند که رییس جمهور کنار برود. آن هم در فضای تلگرامی که بچه متدینها به دلیل انکه اعتقاد به فیلترشکن ندارند کمتر به تلگرام میروند. در این فضا ۹۱ درصد میگوید رئیس جمهور باید برود چرا اصلاحطلبان خودشان را از حقایق جامعه دور میکنند.؟
انتقادات شما به شرایط امروز درست اما سوال اینجاست ایا این شرایط فقط برآمده از دولت است؟ آیا همه اختیارات در دست دولت است ؟
بله همه چیز دست دولت است.
یعنی رئیس جمهور تام الاختیار بوده و شرایط را به اینجا رسانده ؟
بله همه چیز دست دولت است اما دولت به آن عمل نکرده است. شما اصول ۲۴گانه اقتصاد مقاومتی را ببینید؛ کدام یک را اجرا کرده است. دولت همه چیز را رها کرده است. امروز از مرزهای شرقی و غربی دام ما قاچاق میشود هواپیمای ما میرود گوشت وارد کند سقوط میکند و نیروی انسانیمان کشته میشود. دولت کنترل نمیکند. شما از دولت و بانک مرکزی دعوت کنید من حاضرم با آنها مناظره کنم. دولت خودش عامل افزایش قیمت ارزهای خارجی شد؛ من این را ثابت میکنم. با افزایش ارز قدرت خرید مردم به یک سوم و یک چهارم رسید و مقصر آن دولت است. من با سند این را ثابت میکنم. چرا ما واقعیات را نمیبینیم. دولت برای اینکاری که انجام میدهد اهدافی دارد و من آن اهداف را میدانم اما بیان نمیکنم. مناظره بگذارید تا بگویم.
شما که میگویید دولت نباشد چه کسی را میخواهید به جای روحانی بنشانید؟
من کاری با آن ندارم.
یعنی فقط میدانید چه چیزی نمیخواهید؟
اینکه چه کسی باشد تصمیمش با مردم است من که نمیتوانم جای آنها تصمیم بگیرم. روحانی نباشد افرادی ثبتنام میکنند و انتخاباتی برگزار میشود و مردم انتخاب میکنند. من هم اینجا یک نفر از مردم هستم و یک رای دارم. در مجلس و امر قانونگذاری نماینده مردم هستم و به جای انها تصمیم میگیرم اما در اینکه رئیس جمهور بعدی چه کسی باشد من فقط یک نفر هستم و مردم باید انتخاب کنند هرکسی را که آنها انتخاب کنند میبوسیم و روی سرمان میگذاریم.
منبع: خبرآنلاین
ثبت دیدگاه