چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 14 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 6230
مرداد ۶, ۱۳۹۸ ساعت: 9:12
مدیرکل آموزش و پرورش استان قم:
برای عدم افزایش نرخ سرویس مدارس در قم پافشاری کردیم

مدیرکل آموزش و پرورش قم گفت: برای عدم افزایش یا افزایش حداقلی نرخ سرویس مدارس این استان پافشاری کردیم، اما این مسأله ذینفعان دیگری هم دارد.

حمیدرضا شیخ الاسلام افزود: در مسأله سرویس مدارس، رانندگان و تاکسی داران هم صحبت‌های به حقی در رابطه با افزایش هزینه‌ها دارند که باید به آنها نیز توجه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه وضعیت معیشت مردم و همشهریان در اولویت اداره کل آموزش و پرورش قرار دارد، خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر مقدس قم نرخ سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان را در سال ۹۸ – ۹۹ را ۱۸ درصد افزایش دادند

وی در پایان تصریح کرد: آنچه مربوط به اداره کل آموزش و پرورش استان قم است، اعم از شهریه مدارس خاص یا پیش دبستانی‌ها، تلاش کرده ایم تا حداقل افزایش را داشته و بتوانیم به عنوان اولیای دوم دانش آموزان، وضعیت مالی مردم را در نظر داشته باشیم.

در جلسه علنی شورای اسلامی شهر قم در روز ۲۴ تیرماه، اعضا با افزایش ۱۸ درصدی نرخ سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان موافقت کردند، البته این نرخ ویژه خودروهای پژو، سمند و تیبا اعلام شده است.

با این افزایش، تاکسی سرویس‌هایی که پنج شنبه‌ها تعطیل باشند، نرخ آنها ۹۸ هزار و ۵۰۰ تومان و در صورتی که دانش آموزان را در روز پنج شنبه نیز جابجا کنند، نرخ آنها ۱۱۵ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است.

سرویس مدارس که زیر نظر تاکسیرانی فعال بوده، باید حداکثر ۴ دانش آموز را جابجا کنند و به اولیای دانش آموزان توصیه شده است تا فقط از این تاکسی سرویس‌ها استفاده کنند.

در سال تحصیلی گذشته ، حدود۲۵۰ هزار دانش آموز در مدارس مشغول به تحصیل بودند. /ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.