جمعه, ۳۰ آبان , ۱۴۰۴ Friday, 21 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 51272
اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۰ ساعت: 14:22
همچنان شمار بیماران مثبت و بستری‌ کرونا در هرمزگان رو به افزایش

ایسنا/هرمزگان سخنگوی دانشگاته علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: به رغم تغییر رنگ شیوع کرونا در شماری از شهرستان‌ها از قرمز به نارنجی یا زرد، همچنان شمار بیماران مثبت و بستری‌ها در استان رو به افزایش است و در نتیجه شمار بیماران قرنطینه در منزل افزایش یافته است.

دکتر فاطمه نوروزیان در گفت و گو با ایسنا، افزود: نهم اردیبهشت، ۹ نفر بر اثر ابتلای به کرونا جان باختند و شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۱۳۸ نفر رسید.

وی اضافه کرد: با بستری شدن ۹۶ بیمار جدید شمار بستری‌ها در استان به ۴۴۹ نفر رسید که ۷۲ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و حال ۱۲ نفر وخیم است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اینکه شش هزار و ۵۴۲ بیمار کرونایی نیز در منزل قرنطینه هستند، تصریح کرد: به رغم تغییر رنگ شیوع کرونا در شماری از شهرستان‌ها از قرمز به نارنجی یا زرد، همچنان شمار بیماران مثبت و بستری‌ها در استان رو به افزایش است و در نتیجه شمار بیماران قرنطینه در منزل افزایش یافته است.

وی در پایان عنوان کرد: باتوجه به اینکه ممکن است بیماران قرنطینه در منزل هر لحظه نیاز به بستری پیدا کنند باید همچنان شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت کرد و مراقب بود تا از مرگ و میر بیشتر پیشگیری شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.