شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Saturday, 10 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 5005
تیر ۹, ۱۳۹۸ ساعت: 14:20
نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌های قم:
دست‌وپا زدن دشمن در بحرین بی‌ثمر است

نماینده ولی فقیه در دانشگاه‌های قم با بیان اینکه دست‌و پا زدن دشمن در بحرین بی ثمر است، گفت: برگزاری اجلاسیه معامله قرن در بحرین نشانه دست‌وپا زدن دشمن است که نتیجه‌ای برای آنان نخواهد داشت.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل پوررضا ظهر امروز در نشست بررسی مسائل بحرین که با حضور شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین در دانشگاه قم برگزار شد، عنوان کرد: انقلاب بحرین در بسیاری از موارد همانند انقلاب اسلامی ۴۰پیش در ایران است و بر همین اساس فرج و نصرت را برای مردم بحرین آرزو می‌کنیم و خوشحال هستیم که انقلاب بحرین به نتایج خوبی رسیده است.

وی افزود: سفر شیخ عیسی قاسم به ایران همانند تبعید امام خمینی به کشورهای دیگر مانند فرانسه بود و امام خمینی برای به ثمر رساندن انقلاب اسلامی در تبعید نیز فعالیت‌های بسیاری را انجام داد و امیدواریم در نتیجه انقلاب بحرین نیز در یک مدت کوتاه به پیروزی بزرگ منجر شود.

رییس دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ قم بیان کرد: دشمن امروز بی جهت در بحرین دست و پا می‌زند، ما با قلدری مستکبران آشنا هستیم، برگزاری اجلاسیه معامله قرن در بحرین و پیام به شیعیان و مسلمانان جهان در خصوص فلسطین، دست و پا زدن دشمن است که قطعا به نتیجه نخواهد رسید و پیروزی نهایی از آن مسلمانان و مظلومان است.

در ادامه این نشست، دکتر مصطفی فضائلی عضو هیئت علمی گروه حقوق بین الملل دانشگاه قم تصریح کرد: دانشگاه قم مولود مبارک انقلاب اسلامی ایران است و ماهیت فعالیت‌های آن در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی است.

وی افزود: دانشگاه قم با توجه به موقعیتی که در استان قم دارد، از یک جاذبه بین المللی برخوردار است، در مجامع بینن المللی استان قم دارای یک ارزش بسیار بالا است و به تبع آن دانشگاه قم نیز از این جهت دارای اعتبار بالایی است.

این استاد دانشگاه اظهار کرد: دانشگاه قم با وجود اینکه سابقه زیادی ندارد، سومین دانشگاه کشور از لحاظ جذب دانشجوی خارجی است و دانشکده حقوق و رشته حقوق بین الملل در بین دانشجوهای غیر ایرانی بیشترین متقاضی را دارد و این نشان از ظرفیت بالای بین المللی دانشگاه قم است.

وی اضافه کرد: فعالیت گروه حقوق بین المللی دانشگاه قم تنها محدود به مسائل آموزشی نیست و در چند سال اخیر چندین نشست و همایش بررسی مسائل امروز خاورمیانه و مسلمانان جهان برگزار شده است؛ همچنین فعالیت‌های پژوهشی نیز در این خصوص توسط اساتید به انجام رسیده است و در پایگاه‌های معتبر جهانی منتشر شده است.

فضائلی تاکید کرد: لازم است پژوهش‌ها و دیدگاه‌های دانشگاهیان در حوزه حقوق بین الملل برای استفاده سایر ملل قابل استفاده باشد و از این جهت درصدد هستیم تا مجله ایرانی حقوق بین الملل را به زبان عربی و انگلیسی منتشر کنیم؛ همچنان در تلاش هستیم رشته حقوق بین الملل را به زبان عربی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه قم راه‌اندازی کنیم تا زمینه جذب دانشجویان عرب زبان کشورهای همسایه بیشتر فراهم شود. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.