چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 48128
اردیبهشت ۷, ۱۴۰۰ ساعت: 10:09
نوروزی: شورای نگهبان تعداد کاندیداها را به ۱۲ نفر افزایش دهد

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از شورای نگهبان خواست که اجازه دهد تعداد کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری از ۴ یا ۵ نفر به تعداد بیشتری مثلا ۱۲ نفر افزایش پیدا کند.

حجت الاسلام حسن نوروزی در گفت وگو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت مشارکت حداکثری در انتخابات پیش رو گفت: به نظر می رسد که با وجود شرایط کنونی کشور و اینکه مردم خواستار تغییر وضعیت هستند و با توجه به پایبندی مردم به ارزش ها و آرمان های انقلاب و از سوی دیگر با توجه به اینکه این انتخابات با انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا همراه است حضور پرشوری را شاهد خواهیم بود.

نایب رییس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در خصوص اینکه چگونه می توان انگیزه مردم برای مشارکت در انتخابات را برانگیخت؟ گفت: کاندیداهای انتخابات در مناظره های احتمالی به تخریب یکدیگر و رویارویی با یکدیگر نپردازند و هر کدام با رعایت احترام برنامه های خود را تشریح کنند، از سوی دیگر شورای نگهبان مقداری اجازه دهد تعداد کاندیداها از ۴ یا ۵ نفر به تعداد بیشتری مثل ۱۲ نفر افزایش پیدا کند، اگر تعداد کاندیداها افزایش پیدا کنند فکر می کنم انتخابات پرشوری را شاهد باشیم.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.