یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 4584
خرداد ۲۸, ۱۳۹۸ ساعت: 10:59
وضعیت منابع آبی زیرزمینی در قم بحرانی می‌شود

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم گفت: با افزایش روند مصرف آب، سال ۱۴۰۷ وضعیت منابع آبی زیرزمینی در قم بحرانی می‌شود به همین علت کاهش مصرف آب به‌عنوان یک راهکار مهم در راستای رفع یک تهدید جدی باید مورد توجه قرار گیرد.

علی جان صادق‌پور امروز در دیدار با آیت‌الله سیدمحمد سعیدی تولیت آستان مقدس و نماینده ولی‌فقیه در استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر انجام شد، طی سخنانی اظهار کرد: با توجه به افزایش دما در فصل تابستان، امکان افزایش ساعات خاموشی در استان وجود دارد که امیدواریم شاهد صرفه‌جویی متفاوتی در مصرف برق باشیم تا خاموشی‌ها نیز کاهش یابد.

وی با بیان اینکه ۹۵ درصد آب استان قم از خارج این استان تامین می‌شود، اضافه کرد: جمعیت شهری قم از آب شرب مناسب بهره‌مند هستند و بیش از ۵۰۰ هزار واحد اشتراک آب داریم که خدمات مختلفی در سطح کشوری به آن‌ها ارائه می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به اینکه در سال گذشته ۱۱۷ میلیون متر مکعب آب به شهرها و روستای استان قم رسانده‌ایم، تصریح کرد: امسال طی سه ماه اخیر مصرف ما نسبت به همین دوره در سال گذشته ۱۱ درصد افزایش داشته است و درحالی‌که ۱۰۰ میلیون از سرشاخه‌های دز تخصیص داریم امسال بیش از ۱۲۵ میلیون متر مکعب مصرف خواهیم داشت که این تفاوت را باید از منابع چاه‌های زیرزمینی تامین کنیم.

وی ادامه داد: با ادامه این وضعیت فعلی سال ۱۴۰۷ وضعیت منابع آبی زیرزمینی در قم بحرانی می‌شود به همین علت کاهش مصرف آب به‌عنوان یک راهکار مهم در راستای رفع یک تهدید جدی باید مورد توجه قرار گیرد. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.