یکشنبه, ۱۹ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 10 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 43570
اردیبهشت ۲, ۱۴۰۰ ساعت: 17:28
توزیع داروهای کرونا فقط در داروخانه‌های منتخب لرستان

ایسنا/لرستان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان تأکید کرد که داروهای کرونا فقط در داروخانه‌های منتخب استان توزیع می‌شود.

محسن اسدبیگی دوم اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با هدف نظارت بیشتر و دسترسی بهتر مردم، داروهای بیماران کرونایی فقط در داروخانه‌های منتخب در لرستان توزیع می‌شود.

وی با اشاره به تهیه داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی افزود: به اندازه کافی دارو تهیه شده و هیچ کمبودی در استان وجود ندارد و تهیه داروهای کرونا نسبت به ماه‌های قبل، چندین برابر افزایش یافته است.

اسدبیگی اضافه کرد: برخی از داروهای مورد نیاز بیماران کرونایی در داروخانه‌های منتخب توزیع می‌شود تا علاوه بر نظارت بیشتر، بیماران راحت‌تر دسترسی به این داروها داشته باشند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: افراد می‌توانند داروهای کرونایی را با نسخه پزشک و با مراجعه به داوخانه‌های منتخب، دریافت کنند.

وی گفت: این داروها تحت پوشش بیمه قرار دارند و با توجه به افزایش چندین برابری بیماران کرونایی در استان، تلاش شده تا این داروها به اندازه کافی تهیه شود و در اختیار بیماران قرار گیرد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.