یکشنبه, ۱۲ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 3 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 42355
اردیبهشت ۱, ۱۴۰۰ ساعت: 13:28
باد مریخی از نگاه دوربین استقامت+فیلم

دو روز پیش پرواز تاریخی بالگرد مریخی نبوغ در سیاره سرخ انجام شد و “نبوغ” ناسا توانست بر فراز سیاره سرخ به پرواز درآید.

به گزارش ایسنا،  این بالگرد ۱.۸ کیلوگرمی توانست چند ثانیه در آسمان سیاره مریخ باشد و این عملیات را به خوبی انجام داد.

آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا در حساب کاربری خود در اینستاگرام ویدیویی کوتاه منتشر کرده است که توسط دوربین مست‌کم-زد مریخ‌نورد(Mastcam-Z) مریخ نورد استقامت ثبت شده است.

آنها با انتشار این ویدیو نوشتند: در این دو فیلم که توسط دوربین مست‌کم-زد مریخ نورد استقامت ثبت شده می‌توان برخاستن و فرود آمدن بالگرد مریخی نبوغ را مشاهده کرد. این به ما کمک می‌کند تا باد مریخی و نحوه عبور گرد و غبار از جو سیاره سرخ را بهتر درک کنیم.

دوربین موسوم به  مست‌کم-زد این مریخ نورد، قابلیت تصویربرداری استریوسکوپی به همراه زوم را نیز دارد که این امر به زاویه دید بازتر دوربین‌ها منجر می‌شود. این مریخ نورد دارای ۹ دوربین مهندسی، هفت دوربین علمی و هفت دوربین ورودی و فرود است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.