چهارشنبه, ۸ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 30 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 41176
فروردین ۳۱, ۱۴۰۰ ساعت: 13:28
دانشجویان بیمارستان دانشگاه آزاد در برابر “کووید-۱۹” واکسینه شدند

تمامی اعضای کادر درمان و دانشجویان بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد در برابر “کووید-۱۹” واکسینه شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر امیرسعید کریمی، رئیس بیمارستان بوعلی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران با بیان اینکه در زمان همه گیری بیماری کرونا واکسیناسیون پرسنل و دانشجویان این مرکز درمانی یک ضرورت به شمار می‌رفت گفت: با پیگیری‌هایی که با معاونت‌های بهداشت و درمان و مراکز بهداشت منطقه صورت گرفت، مسئولین واکسیناسیون در سه مرحله به این بیمارستان مراجعه کردند.

وی افزود: در مرحله اول و دوم تعدادی از پرسنل کادر درمان که در معرض خطر بیشتر درگیری با ویروس کرونا بودند واکسینه شدند و روز گذشته نیز در مرحله اول این دور از واکسیناسیون، کلیه پزشکان، پرسنل و دانشجویان واکیسنه شدند.

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی ، رئیس بیمارستان بوعلی در ادامه تصریح کرد: تعداد اندکی از کارکنان که واکسینه نشدند نیز در روزهای آتی واکسینه خواهند شد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.