شنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۳ 21 محرم 1446 Saturday, 27 July , 2024 ساعت ×
افزایش نگران‌کننده مصرف آب در قم/ آب قم شور می‌شود!
18 خرداد 1398 - 11:10
شناسه : 4028
4

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان از افزایش نگران‌کننده مصرف آب در قم خبر داد و گفت: با ادامه روند کنونی مصرف، ناچار به استفاده از منابع زیرزمینی هستیم که شوری آب را به دنبال دارد.

مهندس مجتبی وزین افضل با اشاره به افزایش مصرف آب در قم اظهار کرد: با افزایش ناگهانی دما در روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه، رشد تولید آب روند صعودی پیدا کرد.
وی با بیان اینکه میزان تولید در حال حاضر نسبت به مدت مشابه سال قبل بیش از ۹ درصد رشد داشته است، روند کنونی افزایش را نگران‌کننده دانست و گفت: در سال ۹۶ حداکثر تولید ۴ هزار و ۸۰۰ لیتر در ثانیه بود که این مقدار در سال گذشته به ۵ هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه رسید و در صورت تداوم رشد مصرف انتظار می‌رود این میزان در سال ۹۸ نیز افزایش یابد.
معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان قم EC شبکه آبرسانی قم را بین ۴۰۰ تا هزار و ۱۰۰ اعلام کرد و گفت: این میزان در محدوده مناسب قابل شرب قرار دارد و قابل آشامیدن بدون استفاده از دستگاه های آب شیرین‌کن است.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال تا کنون آب شیرین در شبکه آب بهداشتی توزیع شده است، افزود: طی این مدت به منظور تحویل آب با کیفیت مناسب به شهروندان، بیشترین برداشت از سرشاخه های دز انجام شده است.
معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان قم با بیان اینکه حداکثر توان تصفیه و تولید تصفیه‌خانه آب قم ۳ هزار و ۸۰۰ لیتر بر ثانیه است، اظهار کرد: هر چه میزان مصرف از توان تصفیه خانه بالاتر رود، باید مابقی آب مورد نیاز شهر را از طریق چاه‌های علی‌آباد و داخل شهر تأمین کنیم که انتظار می‌رود در روزهای آینده آب شبکه به مرور لب شور شود.
وی با تاکید بر اینکه تلاش شرکت آب و فاضلاب، تأمین آب با کیفیت مناسب است، بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب و پرهیز از اسراف تاکید کرد و یادآور شد: در صورت همکاری شهروندان برداشت از منابع زیرزمینی کاهش یافته و آب با کیفیت مطلوب تری در شبکه توزیع خواهد شد. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.