سه شنبه, ۲۱ بهمن , ۱۴۰۴ Tuesday, 10 February , 2026 ساعت ×
شناسه : 37609
فروردین ۲۸, ۱۴۰۰ ساعت: 10:14
فوت سفیر فلسطین در دمشق بر اثر ابتلا به کرونا

تهران – ایرنا – سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در دمشق بر اثر ابتلا به «ویروس کرونا» جان خود را از دست داد.

به گزارش روز شنبه ایرنا، سفارت فلسطین در دمشق در بیانیه‌ای اعلام کرد که «محمود الخالدی» سفیر تشکیلات خودگردان در سوریه که چند روزی سخت درگیر ابتلا به ویروس کرونا بود، فوت کرده است.

«محمود عباس» رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز مرگ الخالدی را تسلیت گفته و دستور داده تا پرچمهای فلسطین به مدت یک روز به حالت نیمه افراشته درآید.

محمود الخالدی از موسسان «جنبش فتح» بود و حیات سیاسی خود را از سال ۱۹۶۹ آغاز کرد.

وزیر بهداشت فلسطین در «رام الله» نیز دیروز از جان باختن ۱۹ فلسطینی دیگر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا طی ۲۴ ساعت خبر داده بود.

«می الکیله» در گزارش روزانه خود ضمن اشاره به این مطلب، تاکید کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۷۷۴ فلسطینی به بیماری «کووید ۱۹ » مبتلا شده‌اند.

در این گزارش آمده است که طی شبانه روز گذشته ۲۲۷۶ تن از فلسطینیان مبتلا به این ویروس نیز بهبود یافته‌اند.

بر اساس این گزارش، ۱۷۲ تن از بیماران مبتلا به ویروس کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه در کرانه باختری بستری هستند. 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.