چهارشنبه, ۲۵ تیر , ۱۴۰۴ Wednesday, 16 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 33888
فروردین ۲۴, ۱۴۰۰ ساعت: 9:31
انصارالله خطاب به ریاض: هرگونه تنش نظامی با شدت بیشتر پاسخ داده خواهد شد

رئیس شورای عالی سیاسی یمن روز دوشنبه، ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان را به صلح دعوت کرده و هشدار داد: هرگونه تنش نظامی با تنش بزرگ تر پاسخ داده خواهد شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری “سبا” یمن ، مهدی المشاط،  رئیس شورای عالی سیاسی یمن در سخنرانی خود به مناسبت فرارسیدن ماه رمضان گفت: ادامه محاصره و تجاوزات خفقان آور آمریکایی-سعودی علیه مردم یمن برای هفتمین سال متوالی و مصادره کشتی‌های نفتی، به همه جهان ثابت می‌کند که کشورهای متجاوز به ویژه آمریکا، فاقد هرگونه ارزش انسانی هستند. 

المشات افزود: صحبت دشمن در مورد صلح چیزی جز سرپوش گذاشتن بر جنایات شنیع آنها علیه مردم یمن نیست.

رئیس شورای عالی سیاسی یمن به ائتلاف عربی هشدار داد هرگونه تشدید و تنش نظامی با شدت بیشتر پاسخ داده خواهد شد و از کشورهای ائتلاف متجاوز خواست “زبان جنگ را کنار بگذارند و به صلح متوسل شوند”.

المشاط همچنین عربستان سعودی را به بازداشت مهاجران خارج از کشور در گذرگاه مرزی عربستان و جلوگیری از بازگشت آنها به یمن متهم کرد.

وی گفت: چنین اقدامات غیرانسانی بیانگر میزان تجاوزات رژیم سعودی به مردم یمن است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.