جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴ Friday, 11 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 29832
فروردین ۲۰, ۱۴۰۰ ساعت: 9:28
ند پرایس: مذاکرات وین درباره احیای توافق هسته‌ای سازنده است

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در کنفرانسی خبری با «سازنده» تلقی کردن مذاکرات وین درباره احیای توافق هسته ای، گفت که آمریکا نمی گذارد انتظارات درباره این مذاکرات از موقعیت فعلی اش پیشی بگیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه نشنال، ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز پنج شنبه در کنفرلنس خبری هفتگی خود گفت که مذاکرات فنی احیای توافق هسته‌ای در وین «سازنده» هستند.
پرایس افزود: اگرچه ما شتاب خواهیم کرد که اجازه ندهیم انتظارات از موقعیت فعلی مان فراتر بروند. 
پرایس همچنین اظهار کرد که مذاکرات در سطح کارشناسان در «روزهای آتی، احتمالا هفته آینده از سر گرفته خواهد شد». 
سخنگوی وزار خارجه آمریکا اعلام کرد که راب مالی نماینده ویژه آمریکا در امور ایران که برای مذاکرات به وین رفته است، احتمالا با پایان یافتن مذاکرات در آخر هفته به آمریکا بازخواهد گشت. 
نه آمریکا و نه ایران انتظار گشایشی سریع در مذاکراتی را که روز سه شنبه با میانجیگری اروپایی ها و دیگر دیپلماتها شروع شد، ندارند.

مذاکرات مستقیمی فعلا میان ایران و آمریکا وجود ندارد. مذاکرات عمدتا میان دو کارگروه کارشناسان انجام می گیرد که درباره لغو تحریم ها از سوی آمریکا و پایبندی به تعهدات هسته‌ای از سوی ایران گفت و گو می کنند. 
اعضای کمیسیون مشترک برجام، امروز ساعت ده صبح به وقت وین برای تداوم مذاکرات دیدار خواهند کرد. 
انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.