یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 277968
بهمن ۱۰, ۱۴۰۲ ساعت: 22:46
به زودی سامانه سلاح‌های دوربرد به یگان‌های پدافندی اضافه می‌شود

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در ادامه بازدید از مناطق جنوب غرب کشور از گروه پدافند هوایی ماهشهر بازدید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیرسرتیپ علیرضا صباحی فرد فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش در ادامه بازدید از مناطق جنوب غرب کشور از گروه پدافند هوایی ماهشهر بازدید و توان رزم و آمادگی دفاعی این یگان پدافندی را مورد ارزیابی قرار داد.

امیرسرتیپ صباحی فرد در جمع کارکنان این یگان پدافندی ذکاوت و هوشیاری را مولفه مهم و اساسی مجموعه پدافند دانست.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش تقویت سامانه های پهپادی ارتش را گامی مهم و اثرگذار در تقویت بازدارندگی کشورمان قلمداد کرد و گفت: بومی سازی تجهیزات پدافندی موجب رشد و ارتقا توان دفاعی پدافند هوایی شده است؛ اگر در زمینه دفاعی وابسته بودیم، یقینا رشد و پیشرفت کنونی را نداشتیم.

وی خاطرنشان کرد: سامانه سلاح های دوربرد بومی این نیرو در مراحل پایانی طراحی و تولید انبوه قرار دارد که به زودی به سازمان رزم یگان های پدافندی اضافه می شود.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش اضافه کرد: آموزش و تربیت کارکنان کارآمد و متخصص در کنار تجهیزات پیشرفته بومی موجب اقتدار پدافند هوایی در منطقه و مواجهه با تهدیدات احتمالی شده است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.