یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 277467
آذر ۲۷, ۱۴۰۲ ساعت: 11:07
نایب‌رئیس کمیسیون عمران پاسخ داد
ساخت مسکن چه روندی را طی می‌کند؟
نایب رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: تنها وزارت راه و شهرسازی برای ساخت مسکن میدان‌داری می‌کند و همکاری بین‌بخشی خوبی به ویژه از سوی بانک‌ها در این حوزه دیده نمی‌شود.

صدیف بدری با اشاره به روند ساخت مسکن در سطح کشور، بیان کرد: از نظر بنده بخش های دیگر دولت در حوزه زیرساختی برای ساخت مسکن همکاری لازم را ندارند، از جمله این بخش‌ها، بانک‌ها هستند که در پرداخت تسهیلات برای ساخت مسکن همکاری ندارند.

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه اظهار کرد: باید منابع پرداخت تسهیلات کم بهره در صندوق ملی مسکن پیش بینی شود و تمام درآمدهای حوزه مسکن به این صندوق واریز شود اما این کار اتفاق نمی افتد. فلذا تسهیلات با همان بهره ۲۳ درصد پرداخت می شود که با این شرایط  نمی توان انتظار داشت که ساخت مسکن به شرایط مطلوب برسد.

نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اکنون تنها وزارت راه و شهرسازی است که به میدان آمده و برای ساخت مسکن میدان داری می کند. تامین زمین  مورد نیاز برای ساخت مسکن روند قابل قبولی دارد اما بحث ساخت مسکن از نظر هزینه تمام شده جای بحث زیادی دارد.

بدری در پایان گفت: اگر دولت مشکل ساخت مسکن را حل کند و همکاری بین بخشی صورت بگیرد ما به ثبات مناسبی در حوزه ساخت مسکن خواهیم رسید. اکنون شاهد رکود تورمی در حوزه مسکن هستیم که خوب نیست و با همکاری بین بخشی می توان این روند را بهبود بخشید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.