شنبه, ۱۷ آذر , ۱۴۰۳ 6 جماد ثاني 1446 Saturday, 7 December , 2024 ساعت ×
وضعیت معیشت مردم، از زندگانی به زنده‌ مانی رسیده‌است
12 اردیبهشت 1398 - 13:07
شناسه : 2765
4
دبیر اتاق تعاون استان قم:

دبیر اتاق تعاون استان قم گفت: وضعیت معاش و معیشت مردم، از زندگانی به زنده‌ مانی رسیده‌است.

محمدتقی حاج‌ابراهیمی شامگاه چهارشنبه در همایش بزرگ تجلیل از کارگران و نخبگان جامعه کار و تلاش و تولید استان قم در سالن همایش های شهرداری عنوان کرد: در کشورمان، قانون خوب کم نیست، اما متاسفانه در اجرای آن به درستی عمل نمی‌شود.
دبیر اتاق تعاون استان قم افزود: سیاست‌گذاری‌های دولت‌مردان در قوه مقننه و قوه مجریه در قوانین بدون حضور نمایندگان تعاونی کارگران و جامعه کارگری از جمله دغدغه های اصلی جامعه کارگری و کارفرمایان است.
وی اظهار کرد: ما از مسئولین حاکمیتی درخواست داریم که در سیاست‌گذاری، نظارت و پشتیبانی توجه بیشتری داشته باشند و امور تصدی‌گری را به تشکل‌های مردمی بسپارند.
حاج‌ابراهیمی بیان کرد: در حال حاضر وضعیت معیشتی مردم از حالت زندگانی به زنده‌مانی رسیده‌است و این برای کشوری که ثروت خدادادی و نیروی جوان و پای کار دارد قابل قبول نیست.
وی گفت: این وضع معیشتی در شان چنین ملتی نیست و باید تدبیری برای برون رفت از مشکلات اقتصادی با تکیه بر ظرفیت های داخلی اندیشیده شود.
دبیر اتاق تعاون استان قم عنوان کرد: رهبر انقلاب، سال جاری را به نام رونق تولید نام گذاری کرده است، ما انتظار داریم مسئولان حاکمیتی و دستگاه قضایی با قاچاق کالا برخورد جدی داشته باشند.
وی یادآور شد: قیمت کالای تمام شده در سطح استان و ملی بسیار بالاست و نیاز به بازنگری در قوانین اجرایی دارد.
در ادامه نیز ابوالفضل فراهانی رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان بیان کرد: اشتغال پایدار در گرو رونق تولید و رفع مشکلات کارآفرینان و کارگران است.
وی اظهار کرد: در تحقق این هدف، ابتدا باید مشکلات واحدهای تولیدی برطرف شود، در استان قم از نظر نیروی کار هیچ مشکلی وجود ندارد و فقط باید تدابیری برای تامین مواد اولیه و کاهش هزینه های تولید اندیشید.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان کفش ماشینی استان قم عنوان کرد: خوشبختانه در قم شاهد صمیمت بین تشکل‌های کارگری و کارفرمایی هستیم و تلاش می کنیم مشکلات جامعه کارگری نیز رفع شود.
وی گفت: چرا در سالی که به نام رونق تولید است برخی از مسئولان با سنگ اندازی اجازه توسعه تولید را نمی دهند.
فراهانی بیان کرد: سوال من از تامین اجتماعی این است،هنگامی که هر سه کارگری که کار می‌کند حقوق خود را به تامین اجتماعی می‌دهد، آیا سازمان تامین اجتماعی حق مطلب را ادا می‌کند؟
وی اظهار کرد: آیا دفترچه‌هایی که در اختیار کارگر قرار دادند کارایی خاصی دارد؟ آیا سازمان تامین اجتماعی پاسخگوی کارگرانی که در کارخانه‌ها بیماری خاص دارند،است؟
رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان عنوان کرد:یکی از دغدغه های جدی انجام آزمایش میان دوره‌ای کارگران است که ۶۰ میلیون تومان در سال یک واحد تولیدی هزینه می‌کند.
وی افزود: چرا این آزمایش در بیمارستان سازمان تامین اجتماعی انجام نمی‌شود؟ ما حاضریم حق بیمه کارگران را افزایش دهیم اما این مبالغ را به دست خود کارگران برسانیم.
فراهانی بیان کرد: فعال کردن واحدهای تولیدی استان به معنای جلوگیری از بیکاری است، اگر حفظ اشتغال استان برای ما اهمیت دارد باید کارخانه‌ها حرکت کنند و لذا حرکت کارخانه‌ها منجر به اشتغال‌زایی می‌شود.
وی گفت: نیروی کار استان قم سربازان اقتصادی کشور در جنگ اقتصادی و تحریم هستند، کارگران امروز می‌توانند با کم کردن هزینه‌های کارخانجات، جلوگیری از اسراف مواد اولیه و جلوگیری از اتلاف وقت به کمک نیروی کار فنی خود چرخ کارخانه‌ها را به حرکت درآورند. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.