علی سرزعیم شامگاه چهارشنبه در همایش بزرگ تجلیل از کارگران و نخبگان جامعه کار و تلاش و تولید استان قم در سالن همایش های شهرداری عنوان کرد: گاهی در جامعه، واژه رفاه کامل را، به خوبی معنا نکرده ایم و تصور جامعه از این واژه، کمترین میزان کار و تلاش و بالاترین درآمد و بهره وری است.
معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در حالی که وضعیت کشورهای توسعه یافته، نشان می دهد که توسعه و پیشرفت خود را مدیون فرهنگ کار و تلاش شبانه روزی هستند.
وی اظهار کرد: هر چه فشار کار افزایش داشته باشد و جامعه با فرهنگ کار و تلاش عجین گردد، رفاه ظاهر می شود،در کشورهای توسعه یافته،نیروی کار به بهترین شکل از فرصت ها به بهره وری دست پیدا می کنند.
سرزعیم بیان کرد: حتی در این کشورها، تلاش دانشجویان و اساتید بیش از تلاش این قشر در دیگر کشورهاست، و در برخی مواقع،ر نیروی کار در کشورهای در حال توسعه نیز نمی تواند فشار کار در کشورهای توسعه یافته را تحمل کند.
وی اظهار کرد: این یک قائده مهم در دنیاست؛ ملت هایی که فرهنگ کار را در کشور خود تقویت می کنند، می توانند میوه توسعه را بچینند.
معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: البته برخی از کشورهای نفتی هم هستند که با کمترین کار، رفاه زیادی دارند، این کشورها با جمعیت کم و بهره وری پایین و رفاه بالا زندگی می کنند که کشورهای حاشیه خلیج فارس را شامل می شود.
وی گفت: کشور ایران بین کشورهای نفتی که پول زیاد و جمعیت کم دارند و کشورهایی کار زیاد و توسعه یافته قرار گرفتهاست. آینده کشور ما در یک تعارض ترسیم می شود؛ عده ای ترویج می کنند که حق ما رفاه بالاست و نباید کار کنیم و عده ای این گونه فرهنگ سازی می کنند که با فرهنگ کار می توانیم به رفاه برسیم.
وی اظهار کرد: ما باید بر اساس تجربیات کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه در تعریف کار و رفاه عمل کنیم، باید بپذیریم که هر چه کشورها توسعهیافتهتر شدند، شدت و فشار کار نیز افزایش پیدا کرده و نتیجه کار بیشتر، رقابت بیشتر است که البته به شکل رفاه در بخشهای دیگر از زندگی ظاهر میشود.
معاون امور اقتصادی و برنامهریزی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: به صورت موقت با پدیده تحریم روبه رو هستیم که این تحریمها منابعی را برای ما محدود کرده است.
وی افزود: به صورت طبیعی جامعهای که به درآمد حاصل از فروش نفت عادت کرده و اکنون درآمد نفتی آن کم شده است همچنین از طرفی، با خباثت دشمنان نیز درگیر است، بخشی از زندگی جامعه را تحتالشعاع قرار می دهد.
سرزعیم گفت: وظیفه ما به عنوان مسئول یا شهروند این است که سعی کنیم جامعه و اقتصاد خود را از اعتیاد به نفت کم و سالمسازی کنیم و رانتهایی که ریشه در پول نفت داشته را نابود کنیم.
وی اظهار کرد: سلاطین سکه، ارز، قیر و طلا نتیجه پول مفت نفت بودند، کاهش درآمدهای نفتی یک فرصت مهم در سالم سازی اقتصاد است. /ایسنا
ثبت دیدگاه