پنجشنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 10 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 273859
فروردین ۱۶, ۱۴۰۲ ساعت: 6:57
مقاومت غزه با موشک شهرک‌های صهیونیست‌نشین را هدف قرار داد

گزارش شده است در پی اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین و حمله به مسجدالاقصی، مقاومت در نوار غزه چند موشک به سوی سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از رویترز، تعداد حداقل ۹ راکت از غزه به سوی شهرک سدیروت و عسقلان شلیک شده است که دستکم یکی از آنها از سامانه گند آهنین گذشته و به سدیروت اصابت کرده است.

پیش از پاسخ مقاومت، پلیس رژیم صهیونیستی به ده‌ها نمازگزار در مسجدالاقصی در بیت‌المقدس واقع در کرانه باختری حمله کرد که بر اثر آن دستکم هفت فلسطینی مجروح شدند.

هلال احمر فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد که نیروهای اسراییلی از رسیدن پزشکان به مسجدالاقصی جلوگیری کرده‌اند و یک زن مسن در حالی که بیرون از مسجد نشسته بود و به سختی نفس می‌کشید، به خبرگزاری رویترز گفت: من روی صندلی نشسته بودم و قرآن می‌خواندم. آنها نارنجک‌های شوکر پرتاب کردند که یکی از آنها به سینه من برخورد کرد.

پلیس رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی شده پس از آن که تعدادی از “افراد نقابدار” خود را در داخل مسجد حبس کردند، مجبور شده وارد محوطه شود.

گروه‌های فلسطینی حمله به نمازگزاران و آتش‌سوزی در مسجدالاقصی را محکوم کرده و آن را جنایت توصیف کردند. نبیل ابورودینه، سخنگوی محمود عباس، رئیس‌ تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: «ما به اشغالگران درباره عبور از خطوط قرمز در اماکن مقدس هشدار می‌دهیم که منجر به انفجاری بزرگ می‌شود».

در پاسخ به این جنایت بود که گروه‌های مقاومت در غزه با موشک شهرک‌های صهیونیست نشین سدیروت و عسقلان را هدف قرار دادند و به پست‌های دیده‌بانی نظامیان صهیونیست در نزدیک غزه حمله کردند.

اردن هم که از زمان جنگ ۱۹۶۷ به عنوان نگهبان اماکن مقدس مسیحیان و مسلمانان بیت‌المقدس عمل می‌کند، یورش «وقیحانه» اسرائیل به محوطه مسجدالاقصی را محکوم کرد.

در همین حال، وزارت خارجه مصر نیز خواستار توقف فوری «حمله آشکار» اسرائیل به نمازگزاران الاقصی شد.

حماس نیز حمله اخیر را «جنایتی بی‌سابقه» خواند و آن را محکوم کرد و از فلسطینیان در کرانه باختری خواست که «به طور دسته جمعی به مسجدالاقصی برای دفاع از آن بروند».

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.