دوشنبه, ۶ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 28 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 256089
فروردین ۱۱, ۱۴۰۱ ساعت: 8:55
زلنسکی: به وعده‌ روسیه برای کاهش عملیات نظامی در اوکراین اعتقادی ندارم

ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین با اشاره به اینکه نیروهایش برای نبردهای جدید در شرق این کشور آماده می‌شوند، گفت که به وعده‌های روسیه برای کاهش عملیات نظامی در کشورش اعتقادی ندارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از صدی البلد، زلنسکی در یک سخنرانی تلویزیونی با اشاره به اینکه نیروهای روسیه برای حمله به منطقه شرقی دونباس مستقر شده‌اند، افزود: «ما هیچ‌کس را باور نمی‌کنیم، حتی هیچ جمله زیبایی را».

وی ادامه داد: ما از هیچ چیزی فروگذار نخواهیم کرد. ما برای هر وجب از خاک خود خواهیم جنگید.»

زلنسکی گفت: «هر گونه عقب نشینی نیروهای روسی از هر منطقه از اوکراین، نتیجه عملکرد نیروهای دفاعی ما است».

وی درباره مذاکرات صلح گفت: «این مذاکرات ادامه دارد، اما در حال حاضر فقط صحبت‌هایی وجود دارد و هیچ چیز مشخصی نیست».

خبرگزاری رویترز امروز پنجشنبه به نقل از یک مذاکره کننده اوکراینی گفت که مذاکرات صلح با روسیه از اول آوریل به صورت آنلاین از سر گرفته می‌شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.