سه شنبه, ۷ مرداد , ۱۴۰۴ Tuesday, 29 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 252407
بهمن ۳۰, ۱۴۰۰ ساعت: 19:47
آستین: با وجود آمادگی روسیه برای حمله به اوکراین، درگیری “غیرقابل اجتناب” نیست

وزیر دفاع آمریکا گفت: روسیه ماه‌ها است که نیروهای خود را در مرزهای اوکراین جمع کرده و در حال حاضر برای حمله آماده می‌شود با این حال، درگیری “غیرقابل اجتناب” نیست و امیدواریم مسکو از راه حل دیپلماتیک استفاده کند.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا در یک کنفرانس مطبوعاتی با همتای لیتوانیایی خود گفت: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه می‌تواند مسیر متفاوتی را انتخاب کند و به دنبال راه حل دیپلماتیک باشد.

وی افزود: آنچه شاهد هستیم یک تجاوز جدید روسیه است و پاسخ ما نباید محدود به اقدام در اوکراین، بلکه در کل منطقه باشد.”

وی با ابراز قدردانی از میزبانی صدها پرسنل نظامی آمریکا در لیتوانی گفت: “ما به طور جدی متعهد به دفاع از متحدان خود هستیم… و برای تقویت توانایی‌های اوکراین برای دفاع از خود تلاش می‌کنیم.”

آستین گفت: من می‌خواهم همه در لیتوانی، استونی و لتونی بدانند – و من می خواهم رئیس جمهور پوتین و کرملین بدانند – که ایالات متحده در کنار متحدانش می‌ایستد.

وی گفت: واشنگتن آماده است در صورت نیاز هزاران سرباز دیگر را به جناح شرقی ناتو بفرستد. ما نیروهای ایالات متحده را برای تقویت متحدان ناتو فرستاده‌ایم و هزاران نفر را آماده استقرار داریم.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.