شنبه, ۱۱ مرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 2 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 251937
بهمن ۲۹, ۱۴۰۰ ساعت: 15:39
۱۸۷ فوتی جدید کرونا در کشور/شناسایی ۱۹۳۱۷ بیمار جدید در شبانه روز گذشته

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کردکه طی ۲۴ ساغت گذشته ۱۹۳۱۷ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند.

به گزارش ایسنا، از دیروز تا امروز ۲۹ بهمن ماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۹ هزار و ۳۱۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۵۶۶ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۶ میلیون و ۹۱۳ هزار و ۴۲۷ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۸۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون ۴۲۷ هزار و ۳۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.

سه هزار و ۸۴۲ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۶ میلیون و ۴۶۶ هزار و ۱۳۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

در حال حاضر ۲۴۷ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۲ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۸۹ شهرستان در وضعیت زرد و هیچ شهرستانی در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.