چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 248631
بهمن ۲۰, ۱۴۰۰ ساعت: 17:10
تمرکز ۲۲ درصد صنایع کشور در پایتخت / استان تهران قلب تپنده اقتصاد کشور

ایسنا/تهران استاندار تهران گفت: مهم ترین اولویت استانداری تهران در کنار سایر اولویت ها در تهران برای رفع موانع تولید متمرکز است.

محسن منصوری امروز چهارشنبه ۲۰ بهمن در آیین افتتاح کارخانه کشت و صنعت و دامپروری در شهرستان پیشوا که با حضور معاون اول رئیس جمهور برگزار شد ، بیان کرد: مردم دشت ورامین مردم متعهدی به انقلاب بوده و هستند و این ریشه در قیام ۱۵ خرداد دارد.

وی ادامه داد: شاید بزرگترین دستاورد دولت سیزدهم در این مدت اندک توجه ویژه به مناطق محروم باشد و امروز با افتخار عرض می کنم که استان تهران تبدیل به کارگاه بزرگ عمرانی شده است و تمامی فرمانداران و شهرداران این استان مشغول تلاش هستند.

استاندار تهران تصریح کرد: کار در استان تهران از جنس کار سهل و ممتنع است و علی رغم پیچیدگی های خاص این استان اما تهران با داشتن ظرفیت های منحصر به فرد اقتصادی قطب سرمایه گذاری کشور است‌.

منصوری خاطر نشان کرد: مهم ترین اولویت استانداری در کنار سایر اولویت ها در تهران بر رفع موانع تولید متمرکز است و معتقدم اگر موانع تولید در این استان رفع شود تحول بزرگ و شگرفی در حوزه اقتصاد استان تهران و کشور رقم خواهد خورد ، چرا که ۲۲ درصد صنایع کشور در این استان متمرکز است و این به این مفهوم است که استان تهران قلب تپنده اقتصاد کشور است.

وی خاطر نشان کرد: اگر قوانین زائد و بوروکراسی های دست و پاگیر اداری که سالیان دراز دست و پای تولید در استان تهران را بسته اند ، اصلاح شوند شاهد جهش اقتصادی در تهران خواهیم بود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.