شنبه, ۴ مرداد , ۱۴۰۴ Saturday, 26 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 247265
بهمن ۱۷, ۱۴۰۰ ساعت: 17:10
یک کارشناس: انقلاب اسلامی موجب شد متفکران عرب متوجه شوند که می‌شود در مقابل غرب متفاوت بود

یک کارشناس اظهار کرد: متاسفانه ما با فکر ‌معاصر عربی گفت‌وگو نمی‌کنیم و قلمرو ما ناشناخته مانده است و همین باعث شده یک متفکر عرب دانشش از ایران روزنامه ای باشد و اطلاعات‌شان عمیق نباشد.

به گزارش ایسنا، هادی بیگی مدیر گروه فکر معاصر مرکز اسلامی مطالعات استراتژیک روز یکشنبه در همایش بازتاب انقلاب اسلامی در آثار اندیشمندان جهان گفت: انقلاب اسلامی موجب شد جوانان و نخبگان و متفکران عرب متوجه شوند که می‌شود در مقابل غرب متفاوت بود و متفاوت فکر کرد و این پرسش مطرح شد در بین این کشورهای عربی که «ما که هستیم؟»

وی ادامه داد: اکثر متفکران عرب ایده انقلاب اسلامی را به تاریخ محقق تقلیل دادند و در این تاریخ محقق به هر حال برخی موارد و مسایل را مجبورید کاهش دهید چون نمی توانید از همه به یک میزان دفاع و حمایت کنید و بخشی از این مساله به کم کاری خود ما مربوط است.

بیگی اظهار کرد: دولت وطنی یکی از انعکاس های ظهور انقلاب اسلامی‌ بود. یعنی دولتی که دینی نیست و اجازه نمی دهد ایده حکومت داری از بیرون بیاید و این را بدیلی برای انقلاب می دانند و برخی از اندیشمندان جهان عرب از همان ابتدا ضمن مخالفت با انقلاب اسلامی سعی کردند بدیل انقلاب را با طرح دولت وطنی ایجاد کنند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.