یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 246146
بهمن ۱۴, ۱۴۰۰ ساعت: 17:09
مهاجرانی: شکوه شخصیت «امام» با عناوین تعریف نمی‌شود

وزیر ارشاد دولت اصلاحات گفت: اینکه کسانی بگویند «آقای خمینی» و یا «خمینی»! طنین آوازه نام و نشان امام خمینی در گوش ملت ایران و ملت های منطقه خاموش نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، عطاالله مهاجرانی در حساب کاربری خود در توییتر نوشت:

«‏الحمد لله رب العالمین… که بار دیگر توفیق درک ماه عزیز سرشار از برکت و معنویت و نشاط ماه رجب را بهره مان گردانید.

ماه رجب امسال با دهه فجر انقلاب اسلامی تقارن دارد. امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، سرفصل جدید تاریخ معاصر کشور و ملت ماست. نسل ما هویت خویش را مدیون امام و انقلابیم.

‏دیده ام و می بینم که برخی که هویتشان را از امام و انقلاب اسلامی دارند. ظاهرا از عنوان امام و یا حتا برخی از آنان از عنوان آیت الله برای امام خمینی استفاده نمی‌کنند! گمان می‌کنند اعتبار شخصیت و شکوه امام خمینی وابسته به اینان است!

‏امام خمینی در جایگاهی از تاریخ ایران و تاریخ اسلام قرار دارد، که با عناوین شکوه شخصیت ایشان تعریف نمی شود. گو آنکه کسانی بگویند: آقای خمینی و یا خمینی!
طنین آوازه نام و نشان امام خمینی در گوش هوش ملت ایران و ملت های منطقه خاموش نمی شود. و: زین قصه هفت گنبد افلاک پر صداست.»

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.