دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 7 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 24551
فروردین ۱۵, ۱۴۰۰ ساعت: 2:23
اعطای تسهیلات کم‌بهره ۳میلیاردی به برندگان رقابت اینوتکس پیچ ۲۰۲۱

بانک توسعه تعاون در راستای حمایت از کارآفرینان، تسهیلات کم بهره ۳ میلیارد ریالی برای برندگان چهارمین رویداد اینوتکس پیچ درنظر گرفته است.

به گزارش ایسنا، چهارمین رقابت استارت آپی نمایشگاه اینوتکس (اینوتکس پیچ) از ۲۵ بهمن ۹۹ در ۶ استان آغاز شده است و تا ۲۶ فروردین ادامه خواهد داشت.

در این رویداد تیم‌های شرکت کننده در هر استان با هم به رقابت می‌پردازند و در نهایت ۲ تیم از هر استان به فینال این رقابت‌ها که در تهران برگزار خواهد شد، راه می‌یابند و باهم به رقابت می‌پردازند.

در این رویداد خدمات و تسهیلات ویژه‌ای به برندگان فینال اختصاص خواهد یافت که از مهمترین تسهیلات اعطایی می‌توان به تسهیلات بانک توسعه تعاون به برترین‌های این رقابت اشاره کرد. این بانک به برندگان رقابت اینوتکس پیچ ۲۰۲۱ تسهیلات کم بهره ۳ میلیارد ریالی اعطا خواهد کرد.

به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس،‌ آخرین مهلت ثبت نام این رقابت‌ها برای استان همدان تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ در سایت اعلام شده است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.