شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 24472
فروردین ۱۵, ۱۴۰۰ ساعت: 2:16
سمپدوریا مشتری جدی مدافع ایرانی

تهران- ایرنا- باشگاه سمپدوریا ایتالیا بار دیگر برای جذب «سید مجید حسینی» مدافع ایرانی وارد عمل خواهد شد.

به گزارش ایرنا، یک رسانه ایتالیایی مدعی شد که باشگاه سمپدوریا بار دیگر برای جذب مدافع ایرانی باشگاه ترابزون اسپور ترکیه اقدام خواهد کرد.

سید مجید حسینی حاضر به تمدید قرارداد با باشگاه ترکیه‌ای نشد و به همین خاطر باشگاه سمپدوریا بار دیگر برای به خدمت گرفتن این مدافع وارد عمل خواهد شد.

این در حالی است که «عمر کولی» قصد دارد تابستان سمپدوریا را به مقصد فولام ترک کند و به همین خاطر مسوولان باشگاه ایتالیایی قصد دارند حسینی را جایگزین این مدافع گامبیایی کنند.

حسینی در پایان فصل پس از سه سال قراردادش با ترابزون به پایان می رسد این در حالی است که پاناتینایکوس و آ اک یونان نیز گفته می شود که جزو خریداران حسینی به عنوان بازیکن آزاد هستند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.