یکشنبه, ۱۹ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 10 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 241517
بهمن ۳, ۱۴۰۰ ساعت: 21:10
بررسی برنامه های وزارت کشور برای حمایت از اقشار ضعیف جامعه

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از بررسی اقدامات وزارت کشور برای تامین کارهای مورد نیاز و حمایت از اقشار ضعیف جامعه در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

محمود عباس زاده مشکینی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی با وزیر کشور گفت: این جلسه با حضور وزیر کشور جهت بررسی برنامه ریزی های صورت گرفته برای تامین نیازهای اساسی کشور در ماه های آخر سال تشکیل شد.

وی توضیح داد: با توجه به اینکه در ماه‌های منتهی به پایان سال قرار داریم باید به نیازمندی‌های مردم به‌ویژه کالاهای ضروری توجه شده و از وارد شدن فشار به اقشار ضعیف جامعه و دهک‌های پایین جلوگیری شود. این موارد در جلسه با وزیر کشور بیان شد.

عباس زاده مشکینی خاطرنشان کرد: در این جلسه تاکید شد که باید اقدامات لازم برای تامین نیازهای مردم به خصوص اقشار  آسیب پذیر جامعه انجام شود. نمایندگان نیز بر لزوم حمایت ازاشخاص ضعیف جامعه تاکید کردند و اینکه نباید اقشار فرودست جامعه برای تأمین هزینه‌های زندگی با مشکل روبرو شوند.

وی در پایان اظهار کرد: مجلس باید اطمینان داشته باشد که مدیریت اقتصادی کشور از مسیری طی می‌شود که به اقشار فرودست جامعه فشار نمی‌آید. وزیر کشور و اطمینانِ لازم را به کمیسیون امنیت ملی داد که از دهک‌های پایین جامعه حمایت می شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.