پنجشنبه, ۱۵ آبان , ۱۴۰۴ Thursday, 6 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

هم‌گروهی ایران با افغانستان، عربستان و مالزی در جام‌ملت‌های فوتسال آسیا اقتصادهای جهان با بیشترین مخارج نظامی کدامند؟ عراقچی: هرگونه مذاکره احتمالی با آمریکا در آینده صرفا متمرکز بر بحث هسته ای خواهد بود قالیباف: توسعه روابط پارلمانی و اقتصادی دستور کار سفر پاکستان است اولین همایش تخصصی نهج البلاغه اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه

شناسه : 241294
بهمن ۳, ۱۴۰۰ ساعت: 14:29
پاسخ شبکه پنج به اظهارت بهروز افخمی/«رعد و برق» قرار بود ۲ سال قبل آماده شود!

در پی اظهارات بهروز افخمی درباره‌ی علت به آنتن نرسیدن سریال «رعد و برق» پس از یک سال و متهم کردن شبکه پنج سیما به «بی‌توجهی»، روابط عمومی شبکه توضیحاتی را ارائه داد و تاکید کرد که افخمی سریال را به موقع به آنتن نرسانده است.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی شبکه پنج سیما در پی اظهارات بهروز افخمی، کارگردان سریال «رعد و برق»، درباره پخش این سریال، نکاتی را برای تنویر افکار عمومی اعلام کرده که به این شرح است:
«زمان‌بندی اولیه و تعهد تیم سازنده برای پخش سریال رعد و برق، رمضان ۱۳۹۹ بود اما ایشان با یک سال تاخیر اعلام کرد در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ یعنی اواخر فروردین ماه، این مجموعه نمایشی را به آنتن می‌رساند.
در ماه مبارک رمضان با وجود برنامه‌ریزی‌های متنوع و تبلیغ فراوان و اعلام قبلی به مخاطبان، شبکه پنج سیما قسمت اول این سریال را روی آنتن برد اما پس از پخش آن، آقای افخمی نسبت به تحویل بقیه قسمت‌ها ابراز بی‌میلی کرد تا جایی که شبکه پنج سیما نیز با ابراز شرمندگی و عذرخواهی فراوان از مخاطبان فهیم، به ناچار سریال ایرانی «شکرانه» و سریال چینی «با هم» با موضوع کرونا را جایگزین «رعد و برق» کرد.
ایشان در ادامه، متعهد شد تا ابتدای دی ماه سال جاری کل قسمت‌ها را برای پخش تحویل شبکه بدهد اما متاسفانه این عهد نیز نقض شد؛ چراکه در آذرماه گروه همچنان مشغول تصویربرداری بود!
نهایتا تهیه‌کننده سریال در گفت‌وگو با یک خبرگزاری اعلام کرد: «تلاش می‌کنیم هر سه روز یک قسمت از سریال را آماده کنیم و در ۴۵ روز آینده ۱۵ قسمت باقیمانده را به اتمام برسانیم. زمان پخش در اختیار ما نیست؛ ولی تلویزیون از اسفند ماه می‌تواند پخش را آغاز کند.»
در پایان تاکید می شود هرگونه تصمیم‌گیری برای تغییر محل پخش آثار تولیدی شبکه ها بر عهده سازمان صداوسیماست.»

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.