یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 233624
دی ۱۴, ۱۴۰۰ ساعت: 15:03
نصب بیش از ۵۴ هزار تابلو و علائم جاده‌ای در خوزستان

ایسنا/خوزستان معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان از نصب و نگهداری بیش از ۵۴ هزار تابلو و علائم جاده‌ای در ۹ ماه سال جاری در استان خبر داد.

محمد جولانژاد در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ۹ ماه سال جاری ۵۴ هزار و ۷۶۷ تابلو و علائم با اعتباری بالغ بر ۹۳ هزار و ۲۶۸ میلیون ریال نصب و نگهداری شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۲۲ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به خط کشی ۷۳۱ کیلومتر از راه‌های خوزستان، افزود: این پروژه نیز با اعتباری بالغ بر ۶۵ هزار و ٧٩٠ میلیون ریال در طول محورهای استان اجرایی شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۲ درصد افزایش یافته است.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بیان کرد: نصب ۲ هزار و ۲۶۵ متر مربع تابلو اطلاعاتی، ۳۲۶ کیلومتر شیار لرزاننده، ۱۱.۶ کیلومتر روشنایی، ۱۰.۲ کیلومتر ارتقاء گاردریل و احداث ۳.۶ کیلومتر نیوجرسی از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت در محورهای استان هستند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.