یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 233578
دی ۱۴, ۱۴۰۰ ساعت: 13:04
شکست تسلا!

شرکت خودروسازی فورد با شکست تسلا به بزرگ‌ترین سهام رشد یافته صنعت خودرو در سال ۲۰۲۱ تبدیل شد. سهام فورد در سال گذشته حدود ۱۴۰ درصد جهش و آن را به بهترین سهام خودرو تبدیل کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، آدام جوناس، تحلیلگر موسسه مورگان استنلی گفت: سال گذشته واقعا سالی موفقیت‌آمیز و مهمترین سال استراتژیک برای این شرکت از زمان بحران مالی فورد بود.

از ۱۵ ماه پیش که جیم فارلی، مدیرعاملی این شرکت را به دست گرفت، سهام بیش از ۲۰۰ درصد افزایش یافته است.

فارلی قول داد که با سرمایه‌گذاران شفاف‌تر شود و ارتباط بیشتری با آنان برقرار کند همچنین طرح تغییر ساختار فورد پلاس را راه‌اندازی کرد که منابع بیشتری را برای ساخت وسایل نقلیه الکتریکی مانند فورد F-۱۵۰ لایتنینگ پیکاپ تمام برقی ارائه می‌دهد.

وی گفته بود ما در حال اجرای طرح خود هستیم و مسیر خود را ادامه خواهیم داد تا هر کسب‌وکاری در مجموعه ما آینده‌ای پایدار داشته باشد در غیر این‌صورت آن را تغییر خواهیم داد.

بزرگترین افزایش یک روزه سهام فورد در ۱۰ دسامبر زمانی رخ داد که فارلی تایید کرد که تولید موستانگ ماخ-ای الکتریکی را تا سال ۲۰۲۳ سه برابر می‌کند و  به بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه در سال برای آمریکای شمالی و اروپا خواهد رساند. سهام در همان روز با جهش ۹.۶ درصدی به بالاترین حد در ۲۰ سال گذشته یعنی ۲۱.۴۵ دلار در هر سهم رسید.

بهترین روز بعدی برای سرمایه‌گذاران در ۲۸ اکتبر پس از ارائه سود سه ماهه سوم این خودروساز بود و سهام ۸.۷ درصد افزایش یافت.

سهام در سال گذشته با ۱۳۶.۳ درصد افزایش در سال ۲۰۲۱ با ۲۰.۷۷ دلار بسته شد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.