شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 22 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 230595
دی ۸, ۱۴۰۰ ساعت: 9:09
کوچکی‌نژاد: مردم در ۹ دی ماه سیلی محکمی به سران فتنه زدند

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مردم ایران با حضور آگاهانه در نهم‌ دی‌ماه سال ۸۸ سیلی محکمی به سران فتنه و فتنه‌گران زدند.

به گزارش ایسنا، جبار کوچکی‌نژاد در تذکری شفاهی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از همه مردم ایران که با حضور در صحنه در روز هشتم و نهم دی‌ماه سال ۸۸ دل مقام معظم رهبری را شاد کردند تشکر می‌کنم. مردم ایران در روز نهم دی‌ماه سیلی محکمی به سران فتنه و فتنه‌گران زدند.

وی در ادامه اظهار کرد: مردم گیلان در روز قبل از نهم دی‌ماه یعنی هشتم دی‌ماه این حرکت انقلابی را انجام دادند که مورد تقدیر مقام معظم رهبری قرار گرفت. مقام معظم رهبری فرمودند که مردم گیلان به این بصیرت و عزم رسیدند و احساس نیاز در صحنه را زودتر از دیگران نشان دادند. بنده از بصیرت مردم ایران به ویژه در آن ایام قدردانی کرده و امید است مردم همواره آگاهانه در صحنه حضور داشته باشند و ما مسئولان نیز از آنها الگوبرداری کنیم.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.