شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 22 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 229251
دی ۵, ۱۴۰۰ ساعت: 13:12
لزوم تحقیق و تفحص از مترو تهران

نایب رئیس شورای شهر تهران اعلام کرد که با توجه به انبارهای خالی مترو و حوادث اخیر لازم است که تحقیق و تفحصی از مترو انجام شود.

به گزارش ایسنا، پرویز سروری پس از استماع گزارش مسئولان مترو در مورد حادثه اخیر برخورد دو قطار با یکدیگر گفت: اصطلاحی به نام ترک فعل وجود دارد که این ترک فعل نه تنها سبب می‌شود که کاری انجام نشود بلکه زمینه بروز اتفاقات دیگر را رقم می‌زند و ما باید با عنوان ترک فعل از کسانی که در مسئولیت خود کوتاهی کردند رسیدگی کنیم.

وی با بیان اینکه گزارشات نگران کننده‌ای از مترو داریم که نشان می‌دهد وضعیت قطعات به شدت نگران کننده است، گفت: به روزرسانی تجهیزات مترو بسیار ضروری و مهم است و از مسئولان فعلی شهرداری می‌خواهیم که علاوه بر حل مشکلات قبلی با سرعت زیاد موضوعات را رفع کنند و اولویت بندی داشته باشند.

وی با بیان اینکه حتما باید ترک فعل مسئولان را پیگیری کنیم، گفت: ضروری است شورای ششم اولین طرح تحقیق و تفحص خود را از مترو کلید بزند که هم اعلام کنیم چه چیزی تحویل گرفتیم و هم آسیب شناسی عمیقی صورت گیرد و در این میان شهرداری باید مترو را در اولویت کار خود قرار دهد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.