یکشنبه, ۲ آذر , ۱۴۰۴ Sunday, 23 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 221087
آذر ۱۸, ۱۴۰۰ ساعت: 17:11
توانگر: ⁧‫بسیج‬⁩ مامور دولت نیست

رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس با انتشار نامه ای از مشروح تصمیمات جلسه بیست و دوم ستاد هماهنگی اقتصادی دولت نسبت به وظایف دولتی محوله به بسیج در این تصمیمات انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، مجتبی توانگر نماینده مردم تهران و رئیس کمیته اقتصاد دیجیتال مجلس در یک رشته توییت در حساب کاربری خود در پلتفرم توییتر نوشت: بسیج ذخیره نظام برای امور مهمتری‌ست، مثل آنچه در مناطق محروم در جهت اشتغال‌زایی‌های کوچک در حال انجام هستند، برای دفاع‌مقدس، برای محرومیت‌زدایی و برای حفظ جان مردم در معرکه ⁧‫کرونا‬⁩ که واقعا خوش درخشید.

بسیج برخاسته از توده ⁧‫مردم‬⁩ است آن‌را در مقابل بازار و جامعه قرار ندهید.

نباید تاوان ناکارآمدی مسئولین در اداره اقتصاد و بی‌توجهی به سازوکارهای اقتصادی را با خرج کردن اعتبار این نهاد مقدس بپردازید. ⁧‫بسیج‬⁩ مامور دولت نیست.‏

بگذارید همان نهادهایی که از گذشته برای‌مان به ارث مانده به این امور بپردازند.

توانگر در این پیام توییتری خود تصویری از مشروح تصمیمات جلسه بیست و دوم ستاد هماهنگی اقتصادی دولت را ضمیمه کرده است و نسبت به مامور ساختن بسیج برای انجام وظایفی دولتی در این تصمیمات انتقاد کرد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.