شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025 ساعت ×
شناسه : 21661
بهمن ۲۸, ۱۳۹۹ ساعت: 15:16

تاریخچه پنکیک‌های روسی در اعماق قرن‌ها سرچشمه می‌گیرد. در زمان‌های قدیم، پنکیک در میان اسلاو‌ها از اهمیت ویژه و آیینی برخوردار بودند و تهیه آن‌ها یک آیین بود.

کیک تابه‌ای یا پنکیک (Pancake) نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می‌شود. بیشتر پنکیک‌ها نوعی نان آماده محسوب می‌شوند.

در هنگام پخت کیک تابه‌ای باید آن را در ماهی‌تابه پشت و رو کرد تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک‌ها را همراه با مربا، عسل، شکلات، میوه، شیره درخت افرا و گوشت مصرف می‌کنند.

کیک‌های تابه‌ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است. انواع متعددی از آن در سراسر اروپا وجود دارد. برای مثال در آلمان کیک‌های تابه‌ای با سیب‌زمینی درست می‌شوند. در منطقه مازندران به نان کماج که نوعی نان سنتی است معروف است

در دوران باستان در روسیه اعتقاد بر این بود که دختری که می‌داند چگونه پنکیک بپزد، آماده همسر و مادر است. تاریخچه پنکیک‌های روسی در اعماق قرن‌ها سرچشمه می‌گیرد. در زمان‌های قدیم، پنکیک در میان اسلاو‌ها از اهمیت ویژه و آیینی برخوردار بودند و تهیه آن‌ها یک آیین بود.

 
 
منبع: اسپوتنیک

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.