چهارشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 211044
آبان ۲۸, ۱۴۰۰ ساعت: 17:10
ادعای نیویورک‌تایمز درباره نقش ایران در حمله به پایگاه التنف آمریکا

نیویورک تایمز به نقل از برخی مقامات آمریکایی و صهیونیستی مدعی شد که ایران در حمله ماه گذشته به پایگا آمریکا در منطقه اشغالی التنف سوریه دست داشته است.

به گزارش ایسنا، نیویورک‌تایمز به نقل از هشت مقام ناشناس آمریکایی و صهیونیستی مدعی شد که حمله پهپادی ماه گذشته به پایگاه نظامی التنف آمریکا در جنوب سوریه کار ایران و به تلافی حملات رژیم صهیونسیتی در سوریه بوده است.

پنتاگون مدعی شده که این حمله که گفته می شود ماه گذشته انجام شده، توسط پنج پهپاد انتحاری انجام شده و یک حمله «هماهنگ و پیچیده» بوده است.

مقامات آمریکایی مدعی هستند “ایران گروه‌های نیابتی که این حمله را انجام داده‌اند، تامین و هدایت کرده است.”

مقامات آمریکایی و صهیونیستی مدعی شده‌اند: با توجه به اطلاعات موجود، ایران پشت عملیات بوده است چراکه با مطالعه سه پهپادی که بعد از اصابت منفجر نشده بودند، توانسته‌اند دریابد که این پهپاد از همان فناوری استفاده می‌کنند که پهپادهای شبه‌نظامیان تحت حمایت ایران در عراق در اختیار دارند.

منابع امنیتی عراق مرتبط با ائتلاف بین‌المللی تحت فرماندهی آمریکا ماه گذشته اعلام کردند که پایگاه التنف در مثلث مرزی سوریه، عراق و اردن با پنج پهپاد هدف قرار گرفته است.

به گفته این منابع نیروهای ائتلاف بین‌المللی اطلاعاتی از این حمله داشتند. 

فرماندهی مرکزی آمریکا مدعی شده که در این حمله هیچ تلفاتی در صفوف نیروهای آمریکایی وجود نداشته است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.