شنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۴ Saturday, 6 December , 2025 ساعت ×
شناسه : 20709
بهمن ۶, ۱۳۹۹ ساعت: 19:18

صبح امروز، ۶ بهمن ماه هر قیمت هر اونس طلا در بازار جهانی با ۱.۸۲ درصد کاهش به قیمت ۱,۸۵۴.۰۴ دلار رسید.

قیمت طلا
 
فرادید| در بازار فلزات گرانبها، تا صبح امروز ۶ بهمن ماه هر انس طلا در بازار جهانی با قیمت ۱,۸۵۴.۰۴ دلار معامله شد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۱.۸۲ درصد کاهش داشته است.

به گزارش فرادید، اونس طلا از سال ۲۰۱۸ روند صعودی خود در بازار را آغاز کرد به طوری که در طول دوسال گذشته به نرخ ۲۰۷۵ دلار هم رسید. این نرخ بالاترین قیمت طلا تا به امروز بوده است.

طلا بعد از افزایش قیمت، در محدوده قیمتی ۲,۰۵۰ تا ۲,۰۷۰ باقی ماند و به تدریج و به مرور زمان ارزش آن کاهش و نزول پیدا کرد.

 
در هفته جاری اگر طلا بتواند نرخ ۱,۹۶۰ دلار را به دست آورد، حضور خریداران در این بازار نسبت به گذشته پررنگ‌تر خواهد شد. اما در صورتی که اونس طلا در نرخ میانی ۱,۸۵۰ دلاری با مقاومت مواجه شود، می‌توان انتظار حرکت بازار به سمت کف کانال را داشت.

هر اونس نقره و پلاتین به ترتیب ۲۵.۵۴ و ۱,۱۰۷.۹۰ دلار معامله می‌شود. قیمت نقره ۰.۰۵ درصد افزایش داشته است.

 
 
جدول روز قیمت طلا
 
 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.