یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 18330
آذر ۳, ۱۳۹۹ ساعت: 14:06
اعتبار ۲۲ میلیارد تومانی احداث بوستان شهید زین‌الدین

مدیر منطقه چهار شهرداری قم گفت: بوستان طبقاتی شهیدان زین‌الدین بااعتباری بالغ‌بر ۲۲ میلیارد تومان طراحی و اجراشده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، مهدی اصفهانیان مقدم اظهار داشت: بوستان طبقاتی شهیدان زین‌الدین نخستین بوستان طبقاتی شهر قم بوده که با توجه به توپوگرافی خاص این منطقه طراحی و ساخته‌شده است.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم مساحت دیوار سبز این بوستان را ۵ هزار مترمربع اعلام کرد و افزود: ۱۵ هزار متر آبیاری مکانیزه در این بوستان اجراشده و گونه‌های مناسب با اقلیم قم کاشته و مجموعه‌های بازی کودکان و ست‌های ورزشی در این بوستان اجراشده است.

اصفهانیان مقدم مساحت کلی بوستان را ۳ هزار مترمربع عنوان کرد و گفت: اعتبار هزینه شده در این بوستان ۲۲ میلیارد تومان بوده و همزمان با هفته بسیج این بوستان به‌صورت کامل به بهره‌برداری می‌رسد.

وی افتتاح باغ پرندگان را یکی دیگر از پروژه‌های مهم شهرداری دانست و بیان کرد: باغ پرندگان با مساحتی برابر ۷ هکتار و اعتباری بالغ‌بر ۳۲ میلیارد تومان افتتاح‌شده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

مدیر منطقه چهار شهرداری قم آب‌نمای باغ پرندگان را با طولی برابر۶۰۰ متر اعلام کرد و ادامه داد: بیش از ۱۰۰ نوع پرنده مختلف در این باغ نگهداری شده و یک بخش از بوستان نیز به گیاهان و پرندگان حاره‌ای اختصاص داده‌شده است.

اصفهانیان مقدم در پایان باغ پرندگان را دارای کارکرد شهری و فراشهری دانست و تأکید کرد: امیدواریم شهروندان و زائران از این بوستان کمال استفاده را برده و در افزایش نشاط اجتماعی تأثیر فراوانی دارد.


ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.