محمود سیجانی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: در همین رابطه از ابتدای سال جاری تا پایان مهرماه ۱۹ واحد صنعتی راکد و غیرفعال در استان به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: بازگشت این واحدها به چرخه فعالیت موجب شد تا بهرهبرداران آنها بتوانند تولید محصولاتی همچون صنایع سلولزی، غذایی، کفش و دمپایی، فلزی، شیمیایی، صنایع معدنی، برق و الکترونیک را از سرگیرند.
وی ادامه داد: برای احیا فعالیت این واحدهای صنعتی بیش از پنج هزار و ۲۷۸ میلیارد ریال سرمایهگذاری انجامشده که حفظ و ایجاد فرصت اشتغال برای ۴۱۵ تن را در پی داشته است.
سیجانی گفت: در سال جهش تولید به دنبال حمایت موثرتر از سرمایهگذاران و تولیدکنندگان استان هستیم که نتایج آن در آغاز به کار واحدهای صنعتی جدید و احیا واحدهای راکد در شهرکهای صنعتی قم قابلمشاهده است.
وی بیان کرد: جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در قم هر هفته تشکیل و بر اساس آن مصوبههای قابلتوجهی برای افزایش سطح تولید و اشتغال در بخش صنعت استان به دستگاههای اجرایی ابلاغ میشود که نقش موثری در بازگشت واحدهای صنعتی راکد به مدار تولید دارد.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی استان قم فراتر از ۵۱ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۵۷ هزار تن فرصت اشتغال ایجادشده است؛ همچنین قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) – قنوات – و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
ثبت دیدگاه