یکشنبه, ۵ مرداد , ۱۴۰۴ Sunday, 27 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 14307
مرداد ۱۳, ۱۳۹۹ ساعت: 14:02
پرداخت حقوق مربیان پرسپولیس از طریق فیفا

فیفا موافقت اولیه خود را با پرداخت طلب دستیاران برانکو ایوانکوویچ اعلام کرد.

باشگاه پرسپولیس طبق حکم فیفا بایستی باید ٢٠۵ هزار یورو به زلاتکو ایوانکوویچ و ٧۶ هزار رو ۴٨٠ یورو به ایگور پانادیچ مربیان پیشین پرسپولیس که در زمان سرمربیگری برانکو ایوانکوویچ حضور داشتند پرداخت کند.

همین امر سبب شد تا این باشگاه طی درخواستی رسمی از فیفا، در تاریخ دوم مردادماه خواهان پرداخت این مبلغ از محل درآمد‌های باقیمانده پرسپولیس بابت حضور بازیکنانش در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه شد.

فیفا که قبل از این مطالبات فرناندو گابریل و نیلسون بازیکنان پیشین این تیم و سرتن چوک مربی سابق خود را از همین منبع پرداخت کرده بود با درخواست پرسپولیس موافقت اولیه داشته است و این موضوع را به بخش مالی خود برای بررسی نهایی واگذار کرده است.

قرار است این نهاد بین المللی در ماه جاری میلادی، نسبت به پرداخت نهایی این پول به مربیان پیشین پرسپولیس گزارشی را به این باشگاه ارسال کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.