چهارشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 116441
تیر ۲۰, ۱۴۰۰ ساعت: 18:09
افتتاح ۵۱ هزار مسکن با حضور رییس‌جمهور/پردیس هم در برنامه است

فردا رییس‌جمهور ۵۱ هزار و ۲۳۰ واحد شامل مسکن ملی و مسکن مهر را از طریق ویدئوکنفرانس افتتاح خواهد کرد که از این تعداد ۷۰۸۶ واحد مربوط به مسکن مهر شهر جدید پردیس است.

به گزارش ایسنا، فردا دوشنبه ۲۱ تیرماه ۱۴۰۰ تعداد ۵۱ هزار و ۲۳۰ واحد مسکونی شامل ۲۸ هزار و ۵۱۸ واحد طرح اقدام ملی مسکن مشتمل بر پروژه های “انبوه سازی” و “واگذاری گروهی زمین”، واحدهای مشارکت شده با بخش خصوصی و واحدهای نوسازی شده در محلات هدف بازآفرینی شهری در سراسرکشور با حضور ویدئوکنفرانسی حسن روحانی ـ رییس جمهور ـ به بهره برداری می‌رسد و به متقاضیان واگذار خواهد شد.

همچنین افتتاح ۲۲ هزار و ۷۱۲ واحد مسکن مهر، افتتاح ۶۱ پروژه زیربنایی و روبنایی در طرحهای مسکن از دیگر پروژه های قابل افتتاح است.

گفته می‌شود سهم شهر جدید پردیس از افتتاحات فردا ۷۰۸۶ مسکن مهر است که در فازهای ۵، ۸، ۹ و ۱۱ انجام می‌شود.

در این برنامه عملیات اجرایی ۶۲ پروژه طرح روبنایی و زیربنایی طرح اقدام ملی مسکن و مسکن مهر آغاز می‌شود.

جمع کل ارزش سرمایه گذاری  پروژه‌هایی که در حوزه مسکن فردا توسط رئیس جمهور افتتاح می شود ۲۴۱۱۹ میلیارد تومان است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.