سه شنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 115161
تیر ۱۹, ۱۴۰۰ ساعت: 10:10
درخواست زیاده‌خواهانه رابرت مالی برای آزادی تمام شهروندان آمریکایی بازداشت شده در ایران

نماینده آمریکا در امور ایران گفت که دولت بایدن یک توافق به گفته او “ناقص” را برای بازگرداندن شهروندان آمریکایی بازداشت شده در ایران نمی پذیرد و خواهان بازگشت تمام آنها به خانه است.

به گزارش ایسنا به نقل از شبکه ان بی سی، رابرت مالی نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران گفت که او مثل دولت قبلی کشورش توافقی را که منجر به آزادی تمام شهروندان آمریکایی زندانی در ایران نشود، نخواهد پذیرفت.

رابرت مالی افزود: دولت جو بایدن خواهان بازگشت تمام شهروندان آمریکایی محبوس در ایران است و یک توافق نصفه و نیمه با تهران را نمی پذیرد.

این مقام آمریکایی در ادامه با ادعای ناعادلانه بودن بازداشت این افراد گفت: من در دولت اوباما روی این موضوع کار کردم و آن زمان توانستیم آزادی برخی از شهروندانی را که ناعادلانه زندانی شده بودند، تضمین کنیم اما نتوانستیم این کار را برای همه شان انجام دهیم.

ایران و آمریکا در سال ٢٠١۶ مدتی پس از حصول توافق هسته‌ای میان ایران و قدرت‌های جهانی توانستند به یک توافق دوجانبه برای تبادل زندانیان میان دو کشور دست یابند که بر اساس آن، پنج شهروند آمریکایی در ایران و هفت ایرانی در آمریکا آزاد شدند.

مالی همچنین به سیامک نمازی یک شهروند آمریکایی محبوس در ایران اشاره کرد و گفت: ادامه بازداشت او باری است که روی دوش ما، یعنی کسانی که در سال ٢٠١۶ روی تبادل زندانیان توافق کردیم، سنگینی می کند و این بار می خواهیم که او نیز آزاد شود. این کاری است که باید تکمیل شود.

انتهای پیام 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.