بهرام سرمست ظهر شنبه در هفتمین جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان قم که در سالن امام جواد(ع) استانداری قم برگزار شد، اظهار داشت: به لحاظ کمی در زمینه فضاهای آموزشی مشکل جدی داریم و از وجود خیرین مدرسهساز استان که یک ظرفیت مطلوبی است باید استفاده شود که در این زمینه، قم نسبت به سایر استانها در جذب خیرین جایگاه خوبی دارد.
وی ادامه داد: باید برای فعالیت بهتر خیرین زمین لازم در اختیار آنها قرار گیرد و از ظرفیت اوراق تصفیه هم باید استفاده شود که سازمانهای نظارتی هم باید در این زمینه همکاری کنند و معاونت فنی و عمرانی استانداری مسئول پیگیری است.
استاندار قم افزود: در استان قم ۴۰ هزار دانش آموز اتباع خارجی تحصیل میکنند که باید نمایندگان مجلس با مکاتبات خود از ظرفیت کمیساریای عالی پناهندگان استفاده شود.
وی افزود: در بحث اراضی موجود در سطح شهر نیز باید از این ظرفیت هم استفاده کرد و پیگیری ۷ قطعه زمین هم باید از سوی فرماندار قم صورت پذیرد.
سرمست گفت: با سرانه فضاهای آموزشی کشور فاصله داریم و برای رسیدن به نقطه مطلوب در این زمینه باید بیشتر تلاش کنیم.
مطالعه بر روی ۸۵ روستای استان
معاون برنامهریزی سازمان برنامه و بودجه استان قم نیز در ادامه این جلسه گفت: برای ۵ هزار روستای کشور با توجه به استعداد و ظرفیت و همچنین نیروهای محلی برنامه توسعه اقتصادی و اشتغالزایی تهیه شده است که به تصویب شورای برنامهریزی رسیده است.
نعمت الله امانی افزود: برای این امر در ۸۵ روستای قم مطالعات انجام شده است که سالانه ۱۷ روستا تحت پوشش طرح مطالعات قرار میگیرد
وی ادامه داد: در سلفچگان که ۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد کارگروه زیربنایی تشکیل شده و طرح مطالعات آن تهیه و قرار است در این جلسه مطرح شود.
ثبت دیدگاه