سه شنبه, ۲۱ مرداد , ۱۴۰۴ Tuesday, 12 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 76353
خرداد ۴, ۱۴۰۰ ساعت: 10:10
وزیر علوم کارت زرد گرفت

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از پاسخ‌های وزیر علوم قانع نشدند و به او کارت زرد دادند.

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) مجلس شورای اسلامی روح‌الله عباسپور نماینده بوئین زهرا از وزیر علوم این سوال را پرسید که چرا مواد ۶۴، ۶۵ و ۶۶ برنامه ششم توسعه مربوط به وزارت علوم اجرایی نشده است؟ چرا به بهانه اجرای طرح آمایش سرزمین، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی واقع در غیر از مراکز استان‌ها تضعیف و ناکارآمد شده به طوری که موجب کاهش دانشجو و افت فعالیت‌های علمی و تحصیلی شده است؟.

بعد از توضیحات وزیر علوم، عباسپور گفت: با این افتضاحی که در شهرستان‌ها به وجود آمده است اگر اعلام کنم که از پاسخ‌های وزیر قانع شده‌ام هیچ جوابی برای ملت ایران و مردم خود در حوزه انتخابیه‌ام ندارم، لذا قانع نشده‌ام.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی هم خطاب به وزیر علوم اظهار کرد: من به صورت کتبی و شفاهی به شما گفتم که باید برای ساماندهی مراکز آموزش عالی با مجلس شورای اسلامی هماهنگی صورت می‌گرفت که این اتفاق رخ نداد و نمایندگان اعتراض دارند.

در نهایت پاسخ‌های وزیر علوم به رای مجلس شورای اسلامی گذاشته شد و نمایندگان با رای خود اعلام کردند که از پاسخ‌ها قانع نشدند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.