علی اصغر دادخواه افزود: از این تعداد، ۲۳۲ هزار و ۷۲۶ تَن بیمه شده اصلی از جمله ۴۰ هزار بیمه طلاب و روحانیون، ۱۵ هزار کارگران ساختمانی و ۶ هزار بیمه قالیبافان هستند.
وی اضافه کرد: در استان قم ۳۸ هزار و ۹۲۰ تَن مستمری دریافت می کنند که با افراد تحت تکفل این جمعیت ۸۸ هزار و ۵۱۲ تَن معادل هفت درصد جمعیت قم می باشد.
وی خاطرنشان کرد: احکام افزایش سال ۹۸ مستمری بگیران انجام و مبلغ تفاوت حقوق دریافت شده و مستمری بگیران هیچ طلبی از سازمان ندارند.
به گفته دادخواه، ماهیانه ۵۰۰ میلیارد ریال صرف پرداخت حقوق به بازنشستگان تامین اجتماعی قم می شود.
وی ادامه داد: همچنین ۲ هزار و ۹۲۷ تَن در قم مقرری بیمه بیکاری دریافت می کنند که نسبت به سال گذشته کاهش یافته است.
به گفته وی، بیمه تامین اجتماعی قم دارای چهار شعبه مادر، ۲ شعبه اقماری و پنج کارگزاری است.
مدیرکل بیمه تامین اجتماعی قم گفت: افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی می توانند از خدمات رایگان مراکز ملکی درمانی تامین اجتماعی قم شامل بیمارستان امام رضا (ع) و سه درمانگاه واقع در بلوار امین، بلوار ۱۵ خرداد و خیابان امام خمینی (ره) بهره مند شوند.
وی اضافه کرد: ۴۰۰ مرکز درمانی غیرملکی نیز در قم با بیمه تامین اجتماعی طرف قرارداد هستند و به افراد تحت پوشش خدمات درمانی ارائه می دهند.
وی خاطرنشان کرد: ۱۲۵ هزار و ۴۶۶ تَن در قم بیمه کارگری و یا اجباری هستند و ۱۴ هزار و ۱۹۲ کارگاه فعال تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قم می باشد.
دادخواه تصریح کرد: در سال رونق تولید در تلاش هستیم تا با ارائه تسهیلات، رشد و توسعه اقتصادی استان، تعداد بیمه شده های کارگری به حدود ۱۳۰ هزار تَن و تعداد کارگاه ها به بیش از ۱۵ هزار افزایش یابد. /ایرنا
ثبت دیدگاه