دوشنبه, ۲۰ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 11 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 40346
فروردین ۳۰, ۱۴۰۰ ساعت: 17:28
عاملان تخریب خودروها در «شهریار» دستگیر شدند

رئیس پلیس امنیت عمومی استان تهران از شناسایی عاملان تخریب خودروهای شهروندان در خیابان تعاون شهرستان شهریار خبر داد و گفت: در این خصوص ۱۰ متهم دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا سرهنگ سید کریم موسوی اظهارکرد: در پی انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر تخریب خودروهای پارک شده در خیابان تعاون شهرستان شهریار، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به اهمیت موضوع، بلافاصله تیم‌های ویژه عملیاتی تشکیل شد که در این خصوص ۱۰ متهم شناسایی و طی عملیات مختلف دستگیر شدند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس امنیت عمومی استان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند، خاطر نشان کرد: به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد که عده ای هنجارشکن نظم و امنیت عمومی را خدشه دار کنند و با اینگونه افراد برابر با قانون و قاطعانه برخورد خواهیم کرد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.