سه شنبه, ۱۳ آبان , ۱۴۰۴ Tuesday, 4 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 3572
خرداد ۵, ۱۳۹۸ ساعت: 17:03
برگزاری جشنواره فرهنگی «فروشگاه و فروشنده برتر» در قم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی «فروشگاه و فروشنده برتر» در راستای ترویج فرهنگ‌های استفاده از کالای ایرانی، حجاب و عفاف، انصاف و نام زیبا تصریح کرد: اقدامات اجرایی این جشنواره با محوریت استفاده از نظرات مردم در مورد عملکرد فروشگاه‌ها درحال دنبال شدن است.

سید موسی حسینی کاشانی ظهر امروز در نشست اعضای شورای سیاست‌گزاری قرارگاه ۱۹ دی استان قم که در سالن محراب شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: طرح پارسا که در شورای فرهنگ عمومی به تصویب رسیده است سه مصوبه اصلی داشته که از جمله این مصوبات، نظارت بر اجرای طرح و اختصاص اعتبارات توسط دستگاه‌های مرتبط بوده که با محوریت دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی دنبال شده است.
وی با بیان اینکه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم به دنبال حمایت از طرح پارسا است، اضافه کرد: هر چند برخی ایرادهایی به این طرح گرفته‌اند اما ما به دنبال این هستیم تا در جلسات کارشناسی‌شده نظرات صاحب‌نظران را مورد بررسی قرار داده و به ارتقای کیفی طرح برسیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از برگزاری جلسات مختلف با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی یاد کرد و گفت: در شورای فرهنگ عمومی استان قم به دنبال این هستیم که ظرفیت‌های فرهنگی استان برای اجرای طرح پارسا بسیج شود.
وی از برگزاری جشنواره فرهنگی «فروشگاه و فروشنده برتر» در راستای ترویج فرهنگ‌های استفاده از کالای ایرانی، حجاب و عفاف، انصاف و نام زیبا تصریح کرد: اقدامات اجرایی این جشنواره با محوریت استفاده از نظرات مردم در مورد عملکرد فروشگاه‌ها درحال دنبال شدن است. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.