چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 27540
فروردین ۱۷, ۱۴۰۰ ساعت: 17:28
استفاده از خدمات سازمان جغرافیایی برای نوآوری در منابع طبیعی

مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی جهت برخورداری از خدمات و امکانات سازمان جغرافیایی در بخش های مختلف جنگل، مرتع و بیابان با این مرکز نشست همکاری مشترک برگزار کرد.

به گزارش ایسنا دکتر حمیدرضا سلیمانی – رییس مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری – امروز گفت: اطلاعات مکانی و جغرافیایی یکی از مهمترین ابزار تصمیم‌گیری منطقی و برنامه‌ریزی در منابع طبیعی است و سازمان جغرافیایی کشور می‌تواند در روزآمد کردن نقشه‌ها، عکس‌های هوایی و تصاویر ماهواره ای به کمک منابع طبیعی بیاید.

سلیمانی در ادامه اظهارکرد: برنامه‌ریزی و طراحی در منابع طبیعی مستلزم شناخت سرزمین و توانمندی‌ها و پتانسیل‌های موجود در آن است که با ترسیم نقشه‌ها می‌توان به این شناخت دست پیدا کرد.

وی با اشاره به برخی از خدمات سازمان جغرافیایی خاطر نشان کرد: این سازمان می‌تواند در زمینه پیشگیری و مقابله با حریق، شناسایی بیماری و آفات، تغییرات اقلیمی در مناطق مختلف را در اختیار منابع طبیعی قرار دهد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل‌ها رییس مرکز نوآوری و فناوری منابع طبیعی و آبخیزداری این نشست را زمینه‌ای بر همکاری‌های دوجانبه برشمرد و گفت: به‌زودی این همکاری‌ها در قالب یک تفاهمنامه تعریف می‌شود. 

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.