یکشنبه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 2 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌می‌شود ادعای ترامپ: آسیای غربی پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد فرزین: هیچ‌گونه ناترازی ناشی از ادغام بانک آینده به بانک ملی منتقل نخواهد شد رهبر معظم انقلاب: نوآوری علمی و اندیشه سیاسی دو ویژگی برجسته علامه نائینی بود پاسخ «عراقچی» به اظهارات اخیر «گروسی»

شناسه : 2678
اردیبهشت ۱۰, ۱۳۹۸ ساعت: 14:11
آیت الله مکارم شیرازی:
دشمنان ایران و افغانستان مشترک هستند

مرجع تقلید شیعه دشمنان دو کشور ایران و افغانستان را مشترک دانست و گفت: آمریکا هم دشمن ایران و هم دشمن افغانستان است.

آیت الله ناصر مکارم شیرازی در دیدار با احمد نور سفیر سابق افغانستان، با بیان این که جمهوری اسلامی ایران و افغانستان اشتراکات دینی، فرهنگی و زبانی دارند، عنوان کرد: مردم ایران با مردم افغانستان علاوه بر همسایگی، از تعامل و روابط دیرینه ای برخوردار هستند و لازم است این روابط روز به روز مستحکم تر شود.

وی اختلاف افکنی بین دو کشور و دو دولت را دسیسه دشمنان دانست و افزود: دشمنان بویژه آمریکایی‌ها می خواهند با سمپاشی و ایجاد بدبینی بین ایران و افغانستان جدایی بیندازند.

ایشان اسلام هراسی و ایران هراسی را تنها بخشی از توطئه دشمنان دانست و بیان کرد: در این راستا غربی ها علیه جمهوری اسلامی ایران دروغ های عجیب و غریبی را مطرح می کنند.

وی اظهار کرد: وقتی اندیشمندان، نخبگان، خبرنگاران و صاحبنظران کشورهای غربی به جمهوری اسلامی ایران سفر می کنند و از نزدیک واقعیات کشور ما را می بینند به این نکته اذعان می کنند که آنچه رسانه های غربی درباره ایران مطرح می کنند، دروغی بیش نیست.

آیت الله مکارم شیرازی دشمنان دو کشور ایران و افغانستان را مشترک دانست و ادامه داد: آمریکا هم دشمن ایران و هم دشمن افغانستان است، بعد از شکست داعش و گروه های تروریستی در سوریه و عراق، آمریکایی ها به دنبال کمک به تروریست ها در افغانستان هستند؛ در این خصوص مقامات افغانستان باید هوشیار باشند.

وی یکی از اهداف غربی ها را استحاله فرهنگی افغانستان ذکر کرد و گفت: آمریکایی ها و غربی ها با کمک رسانه ها، بنگاه های تبلیغاتی و فضای مجازی می خواهند جوانان افغانستانی را به لحاظ فرهنگی دچار استحاله کنند و از این طریق زمینه اجرایی سازی طرح های شوم خود را مهیا سازند.

این مرجع تقلید شیعه تاکید کرد: تا می توانید عنصر اسلامیت را تقویت کنید، اگر اسلام و دین مردم بویژه جوانان متزلزل شد، استقلال شما نیز در معرض خطر جدی خواهد بود.
وی در پایان از خدمات و تلاش های شش ساله سفیر جمهوری اسلامی افغانستان در کشورمان تقدیر کرد. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.