پنجشنبه, ۱۳ آذر , ۱۴۰۴ Thursday, 4 December , 2025 ساعت ×
شناسه : 25935
فروردین ۱۶, ۱۴۰۰ ساعت: 12:01
سالانه حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

زاهدان- ایرنا- معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالانه حدود ۳۰ هزار تن گوشت مرغ از ٢۴٢ واحد صنعتی پرورش مرغ تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

غلامرضا سرگزی روز دوشنبه در حاشیه نشست قرارگاه ساماندهی مرغ در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته با جوجه ریزی ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعه در واحدهای مرغداری استان حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شد.

وی ادامه داد: تولیدات واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان تنها ٣٠ درصد نیاز این استان به گوشت مرغ را تأمین می‌کنند و ٧٠ درصد دیگر از استان‌های همجوار تامین و وارد بازار مصرف استان می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ را حدود ٩٣ هزارتن ذکر کرد و گفت: درنظر است علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی است.
 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.